İstanbul Pcos olup tüp bebek yaptıran ! Özel de

snmay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2022
242
90
48
35
Merhaba arkadaşlar . İstanbul da özel hastane de tüp bebek yaptırıp gebe kalan var mı? Hangi hastanede ve ücret ne kadardı . Şimdiden teşekkür ederim…..

Nasıl ilerliyor süreç lütfen anlatır mısınız ? Bir de ücret ne kadar
Merhaba canım ben medicalpark göztepe gittim kağıdın üstünde 120 yazıyor ama burdan okuduklarıma göre ekstraları vs 200 I geciyor ben de istiyorum ama maddi manevi çok yorucu

Merhaba canım ben medicalpark göztepe gittim kağıdın üstünde 120 yazıyor ama burdan okuduklarıma göre ekstraları vs 200 I geciyor ben de istiyorum ama maddi manevi çok yorucu
Teşekkürler bilgi için. Pcos musunuz ? Adet düzeniniz nasıl? Kilo var mı?

O hastanenin hastasıyım rahat 300 bini buluyor, vitaminler testler pakete dahil olmayan kanlar var malesef

Teşekkürler bilgi için. Pcos musunuz ? Adet düzeniniz nasıl? Kilo var mı?
Reglim düzensiz di 5 aydır düzene girmişti, yine bu ay geciktiilaç içtim regl ol ak için hafif pcos var evlendikten sonra da kilo aldım, insülin direncimde çıktı zor kilo verıyorum, siz neden tüp bebek düşündünüZ

O hastanenin hastasıyım rahat 300 bini buluyor, vitaminler testler pakete dahil olmayan kanlar var malesef
Merhaba ben henüz baslamadım bir de doktor önce aşılama dedi ama o da nerdeyse tüp bebek fiyatı kadar tutuyor, tüp bebekte dediğiniZ gibi çok pahalı doktora direk tüp bebek istiyorum desem ayıp olur mu bilmiyorum, hsg için regl olmayo bekliyorum...

Niye ayıp olsun canım paylaş durumunu sonuçta ödeme yapıyorsun içine de sinen tedavi şekli olması çok önemli. Meryem hoca da dinliyor hastalarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…