Pendik güzeldir.her geçen gün kendini yenileyen bir semt.Anadolu yakasında yatırım yapılabilir.her geçen gün değerleniyor.
Bende pendik'den daire almak istiyorum.
Kızlar sevdiğimle orda bulusucam ikimzde bilmiyoruz orayı ıkımızınde yakın olduğu bi yer diye orayı ayarladık.. ama ben hiç gitmedim bilmiyorum feribotla gidicem istanbul sonuçta pek bilmem gitmem o taraflara hergun yeni bir olay oluyor korkuyorum açıkçası kız basıma gitmekten..
bişi olmaz gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz ama ben pendikten ziyade maltepe sahil daha doğrusu süreyyaplajı sahili tavsiye ederim benzin starbucks pizza hut binlerce cafe ne ararsn var açıkcası
bişi olmaz gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz ama ben pendikten ziyade maltepe sahil daha doğrusu süreyyaplajı sahili tavsiye ederim benzin starbucks pizza hut binlerce cafe ne ararsn var açıkcası
canım sevgilimm asker istanbul esenlerden oraya gelcek oda asker olarak gtti ilkkez istanbula oda bilmiyor yanı..Telde yok asker olduğu içinn ne yapcam hiç bilmiyorummm