İstanbul Pendik-Kartal civarında önerceğiniz hastane ve doktor bilgisi ?

daya25

BİZİ BİZE BIRAKMA RABBİM
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
644
7
48
kızlar selamlar.
7-8 hftalık hamileyim.devlet hastanesine gitmiştim hamile oldugumu ögrndiğimde ama hiç yardımcı olmadılar sorularıma cvp vermediler sadece kan testi vs yaptılar bende böyle istemiyorum ilk bebegım sorun yasamak istemıyorum Tek bir doktorun takibinde olmak istiyorum ama ilgili bir doktor bulamadım.Pendik Medicine eski adıyla Nene hatun hastanesine giden varmı ? Yada Bana gidipte memnun kaldıgınız İstanbul Pendik yada Kartal da bulunan hastane ve doktor önerebilirmisiniz ? Şimdiden teşekkür ederim.

Vajinismus sorunu yasadıgımdan baslarda zaten cekiniyorum ilgili - anlayıslı - ve güzel konusan doktor istiyorum ki beni motive etsin.Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.

yakacık doğum ve çocuk hastanesinde 2adet doğum yapan ve memnun kalan arkadaşlarım var cnm onlarda öneri üzerine gitmişlerdi dr adıda : saadet Ünsal bora.... özel istersende şifa hastanesi var oradada soner sezer sezgiyi tavsiye edebilirm ii bi dr...geçmiş olsun

nene hatun hastanesi veya kartal umut hastanesi bilgisi olanlar var mı.buralarda iyi doktor arıyorum açıkçası.tavsiyesi olan

ben pendik bölgeye gidiyorum oya hanıma, görümcem ve bir arkadaşım da oya hanımın takibindeydi tatlı bir bayan ilgili yani bir arkadaşım da kurtköydeki emsey hastanesine gidiyor o da memnun ama doktorunu bilmiyorum

doktorluk ısım oldumu kesınlıkle neten arastırıyorumboyle seylerı cok onemsıyorum oyuzden bende deneyımlerımı yasıyorum mutlaka bende emseye gulcan hanıma gıdıyorum kendısınden menunum bır kac hastane gezdım ve anlasımkı en ıyı hızmet veren orası randevu saatımıden en fqzla 10 dk sonra ıcerdeyım sadece gecenlerde arefe gununden bır gun once gıdınce bıraz kalqbalıktı halı ıle doktorda streslı ıdı amq degım gıbı suan bu cerede en ıyı hızmetı onlar verıyor bence tavsıye ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…