istanbul pendik

DesertRosee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2011
3
0
36
İstanbul
merhaba ben 28 haftalık hamileyim bu güne kadar pendik özel şifa hastanesine gidiyordum fakat doktorumdan hiç memnun degilim orda bulunan soner beye gidiyordm fakat dr her gittigimde son adet tarihimi soruyor yani beni tanımıyor bile ne bi kayıt ne başka bişey vardı degiştirmek istiyorum acaba pendikte dr önerebilecek birileri varmı yardımcı olursanız çok sevinirim

merhaba bende gebzede oturuyorumm yeni hamile olduğumu öğrendim ilk muayene için bende araştırıyorum 2. gebeliğim ilk gebeliğimde pendik hospitalde doğum yaptmıştım ama doktorum ordan ayrılmış nene hatuna gelmiş orasıda bana göre biraz pahalı geldi bende pendik şifa veya pendik hospital düşünüyorum kararsızım pendik hospitalde olcay hanım var eltim de onda yapmıştı iyi dedi sanırım ona gidicemmm

dün yine pendik şifada ferda hanıma gittim çok memnun kaldım onu tavsiye ederim enazından diger doktor gibi son adet tarihimi sormıcak herseferinde:) çnkü hemen dosya açtı adıma ve çok yararlı bilgilerde verdi ayrıca hayırlı olsun bebegin inşallah allah ım kucagımızada almayı nasip eder..

bende ılk dogumumu pendık şifa hast soner beyde yaptım arkadasımızın dedıgı gıbı her gıttıgımızde son adte gununuz derdı artık eşim bıle ezbere bılıyordu her dr dan cıktıgımızda bana takılır son adet gunuz dıye dalga gecerdı suan ıkıncı bebegıme hamıleyım bende hast arayaısı içindeyım ıyı bır dr gıtmek ısıtıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…