İstanbul Şafak Hastanesi Doktor Defne Dağlar

Aysegulbusra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2020
3
0
1
31
Merhaba arkadaşlar. İstanbul Şafak hastanesine Defne hanıma giden var mı ? Kadın doğum için. Yeni gebeyim ve yorumlarınızı çok merak ediyorum

500 evler şafaktaydı sanırım değil mi bizim çevredeki gidenler aşırı memnun tavsiye ederim

Arkadaşlar çevreden duyduğum kadarı ile iyi bir doktor bende 6 aylık hamileyim ve defne hnm gidiyorum dogum yaklaştıgı için ilk defa bir kaç soru sordum ve bizi eşimle beraber tersledi örnegin akşam dogum olursa size nasıl ulaşacagız dedim o da ben ışınlanamam ya ne yapabilirim dedi peki kafamıza takılan veya sorun yaşadıgımız bir durum olursa size nasıl ulaşagız diye sordum hnmefendi benim 800 tane hastam bar ben sizi nasıl tanıycam telefon vermem diyerek bizi geçiştirdi zaten randevularını 15 dakikada bir veriyor bir iki soru sordugunuzda gözlerini büyütüp memnuniyetsiz tavırlarla hadi çıkın der gibi... kesinlik memnun degilim önceden belki olabilir ama şimdi çok ilgisiz ve tahammülsüz birine dönüşmüş kesinlikle tavsiye etmiyorum ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…