İstanbul Serklaj fiyatları 2023

world1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2023
1.448
2.400
53
Merhabalar İstanbul’da vajinal serklaj yaptıranlar var mı ? Hangi hastane ne kadar fiyat verdi ? Bir De doğum paketi olan sağlık sigortasından serklaj karşılanıyor mu, bileniniz varsa yardımcı olabilir misiniz ?

Benim gittiğim özel hastanede yoktu bir çok hastanede de yokmuş zaten o yüzden özel olarak bilmiyorum. Zeynep Kamilde oldum. 21.haftada su an 32+5im. SGK karşılıyor zaten. Perinatoloji bölümünde yatildigi için zaten temiz odalar. İlgi alaka işlemler ozellerden daha iyi. Sadece yanınıza serklaj yapılan gün harici refakatçi alınmıyor.

Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Gebelik öncesi operasyon geçirdiğim için rahim ağzım kısa dr serklaj gerekebilir demişti şimdi 15.haftadayım 27 mm , 10 günde bir takip ediyoruz şuan. Sizin kaç mm iken serklaj planlandı?
Bir de şuan hareketleriniz kısıtlandı mı hep yatıyor musunuz ?

Merhabalar İstanbul’da vajinal serklaj yaptıranlar var mı ? Hangi hastane ne kadar fiyat verdi ? Bir De doğum paketi olan sağlık sigortasından serklaj karşılanıyor mu, bileniniz varsa yardımcı olabilir misiniz ?
Merhaba

Türkiye hastanesinde oldum sigorta serklajimi karşıladı

Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Gebelik öncesi operasyon geçirdiğim için rahim ağzım kısa dr serklaj gerekebilir demişti şimdi 15.haftadayım 27 mm , 10 günde bir takip ediyoruz şuan. Sizin kaç mm iken serklaj planlandı?
Bir de şuan hareketleriniz kısıtlandı mı hep yatıyor musunuz ?
Kusura bakmayın şimdi görebildim mesaji. Benim 11mm fark edildi. Bir parmak açılma dendi acil yapıldı. İlk iki hafta çok dikkat ettim sonrasında Uzun süre ayakta durmamak dışında normal bı hamilelik geçirdim. Evden çalışıyordum zaten. Su an tam 37hafta oldu. Benim sansim bebişin ters olması oldu baski yapmadı hiç dikişe. Sürekli kontrol edildiği için baskı farkedilirse hep yatmaniz gerekebilir

Back
X