İstanbul şişli civarı kadın doğum

eceezgi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
9.066
5.690
398
herkese merhaba
İst da yasayan cok yakın bir arkadasım var
Korunmadıkları halde bebekleri olmuyor
İst da şişli ve civarında aşılama tedavisine baslamak istiyorlar
Önerebileceğiniz dr lar var midir
Uygun fiyatlı olması tercih edilebilir
Şimdiden tsk ler

selam canım. kesinlikle fulya bahçeci tüp bebek merkezine gitsinler. ben 17 martta dr.aylin pelin çil ile aşılama oldum ve çok şükür geçen hafta hamile kaldığımı öğrendim.

10 üzerinden 10 veririm. gebe kalmasaydım da hiç düşünmeden 2.aşılamam için yine aynı yere giderdim. doktorum çok ilgili ve sevecendi. gereksiz ilaç yüklemesi yapmadı ne gerekiyorsa onu verdi. kafama birşey takılsa whatsapp'tan yazdım mutlaka geri döndü.

ilk gittiğimiz günden sonraki güne kadar klinik çalışanları son derece ilgili ve alakalı davrandı. hatta aşılamamdan sonra beni arayıp klinik hakkında ne düşünüyorsunuz, herşey yolunda mı, size daha nasıl yardımcı olabiliriz diye sordular çok hoşuma gitti. başka yerlere göre fiyatı pahalı olabilir ama boşuna uğraştırmazlar, ne gerekiyorsa onun tedavisini yaparlar kesinlikle ticari bakmıyorlar olaya.

ilk görüşme zaten ücretsiz. gidip bir tanışabilirler. zaten doktor önce hem erkek hem kadın tarafını dinleyip notlar alıyor. eğer varsa yanlarında önceden yaptırdıkları test vs onları da götürsünler. yoksa zaten ilk etapta birkaç test talep edip durumu anlamak adına sizden sonuçlarla yeniden gelmenizi isteyecekler.

Back
X