İstanbul Sultangazi de iyi bi kadın doğum doktoru önerebilecek olan var mı :/

odra

Guru
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
126
210
303
şimdiden iki doktor değiştirdim farklı hastanelerde ama hiç memnun kalmadım. ilgilenmiyorlar bile. Zaten zayıf bünyeli bi insanım gayet ağır geçiyor gebelik. hatta bi doktor ilk muayenede sigara içiyor musun diye sordum evet 6-7 tane içiyorum dedım günde ha tamam diye tepki verdi. doktora güvenemeyince insanın içi hiç rahat etmıyor kızlar. bu civarlarda bana doktor önerebilecek olan var mı?

varsa banada tavsiye lütfen :) dandik dandik hastaneler var burda ((

7 aylık hamile bi arkadaşım önerdi su deposunda başarı tıp merkezinde kenan çalışkan diye bı kadın doğum doktoru varmış çok iyi ve ilgili olduğunu söyledi. bi kaç kişiye daha sordum ve gayet memnunlar. sadece muayene için hastanede biraz beklemen gerekiyor çok fazla hastası var adamın. muayenede 30 tl falan ssk ile özel 50 tl. bende bu hafta gidicem yazarım ilk elden

hamile değilim gebelik için uğraşıyoruz ama sultançiftliğinde kafama göre temız güzel ilgili bir doktor bulamadım malesef gidersen canım yazda belki bende değerlendirebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…