İstanbul-Temmuz Hamişleri Buluşuyor

Lyre

TuğçEgehan
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2008
8.972
8
681
41
selam kızlar

temmuz anneleri ile buluşmak istiyoruz gelmek isterseniz buraya bulunduğunuz ilçeyi uygun olabileceği zamanı yazarsanız ortak bir karar verebiliriz

Mesela ben;

Üsküdar'dayım pazar günleri hariç diğer tüm günler uygun :16:

selam kızlar

temmuz anneleri ile buluşmak istiyoruz gelmek isterseniz buraya bulunduğunuz ilçeyi uygun olabileceği zamanı yazarsanız ortak bir karar verebiliriz

Mesela ben;

Ataşehir'deyim... cuma ve pazar hariç uygun olabilirim :12:

annişler,
bende avrupa yakasındayım.c.tesi müsaitim sadece bende.ortak bir noktada buluşursak seve seve gelirim.

şekerler ben de üsküdar-ümraniye civarındayım mesai çıkışı ya da bi ctesi falan uyar banaa

selam kızlar

Mesela ben;

şekerler ben de üsküdar-ümraniye civarındayım mesai çıkışı ya da bi ctesi falan uyar banaa

olmadı bi salacak yaparız üçümüz :34:

ben de ataşehirde oturuyorum. su an calıstığım icin ctesi pazar musaitim. 1hazirandan sonra ise her gun müsait olacağım.

günaydın annişler ben avrupa yakasında kağıthanede oturuyorum çalışıyorum bitek pazar müsaitim :((

Bende başakşehirde oturuyorum hergün 3 den sonra müsaittim bulusursak görüntüyü düşündüm de ne komik olur:)

olmadı bi salacak yaparız üçümüz :34:

olur olur anadolu yakası her yer bizim salacak beylerbeyi çengelköy olmadı kadıköyy oohhh sefamız olur inş. :)))

ben de ataşehirde oturuyorum. su an calıstığım icin ctesi pazar musaitim. 1hazirandan sonra ise her gun müsait olacağım.

evet ya o da bantıklı aşağı yukarı haziranın ilk haftasındansonra herkes izine ayrılmış olur,

arkadaşlar bir de biz genelde ailece karşı taraftaki arkadaşlarla buluşurken beşiktaş taksim kadıköy vs tercih ediyoruz ki ikimize de çok yük olmasın diye, siz ne dersiniz?

olur olur anadolu yakası her yer bizim salacak beylerbeyi çengelköy olmadı kadıköyy oohhh sefamız olur inş. :)))

evet ya o da bantıklı aşağı yukarı haziranın ilk haftasındansonra herkes izine ayrılmış olur,

ne haziranı ayol... kısmet olursa ben haziran gibi doğurucam son zamanlarda taşıyamam kendimi... şimdi zor geziyorum zaten yaa:14:

kızlar bende büyükçekmecede oturuyorum. çok isterimde aynı zamanda buluşmayı değişik bi anı olur hepimiz için
yanlız eşim bu konuya sıcak bakarmı onu bilemiyorum. siz gününü yerini fln kararlaştırın ben her yola gelirim günüde sorun değil çalışmıyorum nasılsa ama haziranın son haftası gibi bi aksilik olmazsa benim doğum zamanım. çok ileri bırakmamakta fayda var bencede, herkes için ağırlaşmadan görüşmek daha keyifli olur sankim :9:
işte siz bi konuşun bakalım benim durum net değil her zaman yaptığımız bi olay değil sonuçta :9:
kocişle bi bu konuyu görüşiyim bakalım ne der? :31:

bende aranıza yeni katıldımm.haziranın sonu temmuzun başı gibi dogumum olucak.beylikdüzünde oturuyorum.toplanırsanız bende gelmek isterim:)))

arkadaşlar bir de biz genelde ailece karşı taraftaki arkadaşlarla buluşurken beşiktaş taksim kadıköy vs tercih ediyoruz ki ikimize de çok yük olmasın diye, siz ne dersiniz?

bende böyle düşünüyorum :16:

ne haziranı ayol... kısmet olursa ben haziran gibi doğurucam son zamanlarda taşıyamam kendimi... şimdi zor geziyorum zaten yaa:14:

seninle salacak yaparıs bebişim :31:

evet haklısın hazirana bırakmamak lazım ama de hadiii temmuz anenleri voltran voltran voltrann

:21:

kızlar bende büyükçekmecede oturuyorum. çok isterimde aynı zamanda buluşmayı değişik bi anı olur hepimiz için
yanlız eşim bu konuya sıcak bakarmı onu bilemiyorum. siz gününü yerini fln kararlaştırın ben her yola gelirim günüde sorun değil çalışmıyorum nasılsa ama haziranın son haftası gibi bi aksilik olmazsa benim doğum zamanım. çok ileri bırakmamakta fayda var bencede, herkes için ağırlaşmadan görüşmek daha keyifli olur sankim :9:
işte siz bi konuşun bakalım benim durum net değil her zaman yaptığımız bi olay değil sonuçta :9:

inşallah he der :31:

bende aranıza yeni katıldımm.haziranın sonu temmuzun başı gibi dogumum olucak.beylikdüzünde oturuyorum.toplanırsanız bende gelmek isterim:)))

tmm son durumu burdan takp edersin

yani benim kociş de netten tanıdıklarla nasıl buluşursun falan diyebilir ama bir yolunu bulacağım arttık :))) kendileri tlfda kiminle neden ve kaç dakika konuştuğuma kadar sorgular da sağolsun (pöff burada öfkeli smiley nasılyapılıyor bilmiyorumm da ))

yani benim kociş de netten tanıdıklarla nasıl buluşursun falan diyebilir ama bir yolunu bulacağım arttık :))) kendileri tlfda kiminle neden ve kaç dakika konuştuğuma kadar sorgular da sağolsun (pöff burada öfkeli smiley nasılyapılıyor bilmiyorumm da ))

bende size gelicem dediğim gün kocama bahsettim kk'da temmuz anneleri buluşucakmış dedim (hiç kendimi dahil etmeden)... aaa buluşun tabi aşkım nerde buluşurlarsa ben bırakırım seni oraya dedi... tabi benim burda hiç arkadaşımın olmaması en önemli etken... kendimi yalnız hissettiğim için çok üzülüyo kocam... arkadaşım da o, eşim de o, anam-babam da o, sırdaşım da o vs vs aklınıza ne geliyosa... ben kalıcı dostluklar edinmek istiyorum işin aslı bu :31:

Ben de daha kocacığıma sormadım, durumun netleşmesini bekliyorum. benim ki de mırın kırın edebilir ama ben ikna ederim onu :) aklıma ne geldi bizim için mekan önemli değildir pastane bile olur manzara lazım değil diyorsanız mecidiköy uygun olmaz mı? muhtemelen her yerden mecidiyeköye ulaşım vardır.

Back
X