- 9 Kasım 2008
- 8.972
- 8
- 681
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar
temmuz anneleri ile buluşmak istiyoruz gelmek isterseniz buraya bulunduğunuz ilçeyi uygun olabileceği zamanı yazarsanız ortak bir karar verebiliriz
Mesela ben;
Üsküdar'dayım pazar günleri hariç diğer tüm günler uygun![]()
annişler,
bende avrupa yakasındayım.c.tesi müsaitim sadece bende.ortak bir noktada buluşursak seve seve gelirim.
selam kızlar
temmuz anneleri ile buluşmak istiyoruz gelmek isterseniz buraya bulunduğunuz ilçeyi uygun olabileceği zamanı yazarsanız ortak bir karar verebiliriz
Mesela ben;
Üsküdar'dayım pazar günleri hariç diğer tüm günler uygun![]()
şekerler ben de üsküdar-ümraniye civarındayım mesai çıkışı ya da bi ctesi falan uyar banaa
olmadı bi salacak yaparız üçümüz![]()
ben de ataşehirde oturuyorum. su an calıstığım icin ctesi pazar musaitim. 1hazirandan sonra ise her gun müsait olacağım.
olur olur anadolu yakası her yer bizim salacak beylerbeyi çengelköy olmadı kadıköyy oohhh sefamız olur inş. :)))
evet ya o da bantıklı aşağı yukarı haziranın ilk haftasındansonra herkes izine ayrılmış olur,
ne haziranı ayol... kısmet olursa ben haziran gibi doğurucam son zamanlarda taşıyamam kendimi... şimdi zor geziyorum zaten yaa![]()
arkadaşlar bir de biz genelde ailece karşı taraftaki arkadaşlarla buluşurken beşiktaş taksim kadıköy vs tercih ediyoruz ki ikimize de çok yük olmasın diye, siz ne dersiniz?
ne haziranı ayol... kısmet olursa ben haziran gibi doğurucam son zamanlarda taşıyamam kendimi... şimdi zor geziyorum zaten yaa![]()
evet haklısın hazirana bırakmamak lazım ama de hadiii temmuz anenleri voltran voltran voltrann
kızlar bende büyükçekmecede oturuyorum. çok isterimde aynı zamanda buluşmayı değişik bi anı olur hepimiz için
yanlız eşim bu konuya sıcak bakarmı onu bilemiyorum. siz gününü yerini fln kararlaştırın ben her yola gelirim günüde sorun değil çalışmıyorum nasılsa ama haziranın son haftası gibi bi aksilik olmazsa benim doğum zamanım. çok ileri bırakmamakta fayda var bencede, herkes için ağırlaşmadan görüşmek daha keyifli olur sankim![]()
işte siz bi konuşun bakalım benim durum net değil her zaman yaptığımız bi olay değil sonuçta
kocişle bi bu konuyu görüşiyim bakalım ne der?![]()
bende aranıza yeni katıldımm.haziranın sonu temmuzun başı gibi dogumum olucak.beylikdüzünde oturuyorum.toplanırsanız bende gelmek isterim:)))
kızlar bende büyükçekmecede oturuyorum. çok isterimde aynı zamanda buluşmayı değişik bi anı olur hepimiz için
yanlız eşim bu konuya sıcak bakarmı onu bilemiyorum. siz gününü yerini fln kararlaştırın ben her yola gelirim günüde sorun değil çalışmıyorum nasılsa ama haziranın son haftası gibi bi aksilik olmazsa benim doğum zamanım. çok ileri bırakmamakta fayda var bencede, herkes için ağırlaşmadan görüşmek daha keyifli olur sankim![]()
işte siz bi konuşun bakalım benim durum net değil her zaman yaptığımız bi olay değil sonuçta
kocişle bi bu konuyu görüşiyim bakalım ne der?![]()
yani benim kociş de netten tanıdıklarla nasıl buluşursun falan diyebilir ama bir yolunu bulacağım arttık :))) kendileri tlfda kiminle neden ve kaç dakika konuştuğuma kadar sorgular da sağolsun (pöff burada öfkeli smiley nasılyapılıyor bilmiyorumm da ))