Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zeynep Kamil......Kanuni var bildiğim infertilite bölümü olan hastahneler yapar sanıyorumArkadaşlar merhaba istanbulda tüp bebek yapan devlet hastaneleri hangileri cevaplarsanız çok sevinirim yaptiranlar var mi
Arkadaşlar merhaba istanbulda tüp bebek yapan devlet hastaneleri hangileri cevaplarsanız çok sevinirim yaptiranl
Fatihte Süleymaniye kadın doğum hastanesi var. Çapa hastanesi var. Süleymanıyeyı cok iyi söylüyorlarArkadaşlar merhaba istanbulda tüp bebek yapan devlet hastaneleri hangileri cevaplarsanız çok sevinirim yaptiranlar var mi
Cok teşekkür ederim canımFatihte Süleymaniye kadın doğum hastanesi var. Çapa hastanesi var. Süleymanıyeyı cok iyi söylüyorlar
Çapaya gitme kardeşim 2 kere olumsuz oldu kaç senedir gittiğim hastane 1 tane pozitif haber duymadım orda bende araştırmaya başladım Avrupa yakasında bir yerArkadaşlar merhaba istanbulda tüp bebek yapan devlet hastaneleri hangileri cevaplarsanız çok sevinirim yaptiranlar var mi
Valla kardeşim bende anadolu yakasindayim marmara eah hala malzeme yok diye kac aydir erteleniyo sonunda ozelee gidicem sanırımÇapaya gitme kardeşim 2 kere olumsuz oldu kaç senedir gittiğim hastane 1 tane pozitif haber duymadım orda bende araştırmaya başladım Avrupa yakasında bir yer
Merhaba. Ben Süleymaniye Kadın Doğum da başladım tedaviye. Çok memnunum doktorlar, diğer çalışanlar çok saygılı ve çok anlayışlı. Tavsiye ederim. Kanuni'ye de gittim daha önce oradaki doktorların tavrı çok kötü. Sanki alacaklıymış gibi davranıyorlar insana. Soru sormaya bile fırsat vermiyorlarArkadaşlar merhaba istanbulda tüp bebek yapan devlet hastaneleri hangileri cevaplarsanız çok sevinirim yaptiranlar var mi
Peki nasıl randevu aldınız inferlite randevusu cıkmıyo direk kadın doguma mi almak gerekiyorMerhaba. Ben Süleymaniye Kadın Doğum da başladım tedaviye. Çok memnunum doktorlar, diğer çalışanlar çok saygılı ve çok anlayışlı. Tavsiye ederim. Kanuni'ye de gittim daha önce oradaki doktorların tavrı çok kötü. Sanki alacaklıymış gibi davranıyorlar insana. Soru sormaya bile fırsat vermiyorlar
Avrupa yakasında başakşehir çam sakura ve bağcılar araştırma hastanesi var, bağcıları burda öğrendim çok iyiymiş çam ve sakurada kendim tedavi görüyorum memnunum bende infertilite bölüm
Oraya nasil randevu aldınız direk inferlite ranfevusu cıkmiyorAvrupa yakasında başakşehir çam sakura ve bağcılar araştırma hastanesi var, bağcıları burda öğrendim çok iyiymiş çam ve sakurada kendim tedavi görüyorum memnunum bende infertilite bölümü
Çapada doktordan dolayı olabilirmi?Çapaya gitme kardeşim 2 kere olumsuz oldu kaç senedir gittiğim hastane 1 tane pozitif haber duymadım orda bende araştırmaya başladım Avrupa yakasında bir yer