İstanbul tüp bebek devlette

Arkadaşlar merhaba istanbulda tüp bebek yapan devlet hastaneleri hangileri cevaplarsanız çok sevinirim yaptiranl
Arkadaşlar merhaba istanbulda tüp bebek yapan devlet hastaneleri hangileri cevaplarsanız çok sevinirim yaptiranlar var mi
Fatihte Süleymaniye kadın doğum hastanesi var. Çapa hastanesi var. Süleymanıyeyı cok iyi söylüyorlar

Arkadaşlar merhaba istanbulda tüp bebek yapan devlet hastaneleri hangileri cevaplarsanız çok sevinirim yaptiranlar var mi
Çapaya gitme kardeşim 2 kere olumsuz oldu kaç senedir gittiğim hastane 1 tane pozitif haber duymadım orda bende araştırmaya başladım Avrupa yakasında bir yer

Çapaya gitme kardeşim 2 kere olumsuz oldu kaç senedir gittiğim hastane 1 tane pozitif haber duymadım orda bende araştırmaya başladım Avrupa yakasında bir yer
Valla kardeşim bende anadolu yakasindayim marmara eah hala malzeme yok diye kac aydir erteleniyo sonunda ozelee gidicem sanırım

Avrupa yakasında başakşehir çam sakura ve bağcılar araştırma hastanesi var, bağcıları burda öğrendim çok iyiymiş çam ve sakurada kendim tedavi görüyorum memnunum bende infertilite bölümü

Avrupa yakası İstanbul eğitim araştırma Süleymaniye kampüsü var. Zeytinburnunda
Anadolu yakası Zeynep kamil

Merhaba. Ben Süleymaniye Kadın Doğum da başladım tedaviye. Çok memnunum doktorlar, diğer çalışanlar çok saygılı ve çok anlayışlı. Tavsiye ederim. Kanuni'ye de gittim daha önce oradaki doktorların tavrı çok kötü. Sanki alacaklıymış gibi davranıyorlar insana. Soru sormaya bile fırsat vermiyorlar

Merhaba. Ben Süleymaniye Kadın Doğum da başladım tedaviye. Çok memnunum doktorlar, diğer çalışanlar çok saygılı ve çok anlayışlı. Tavsiye ederim. Kanuni'ye de gittim daha önce oradaki doktorların tavrı çok kötü. Sanki alacaklıymış gibi davranıyorlar insana. Soru sormaya bile fırsat vermiyorlar
Peki nasıl randevu aldınız inferlite randevusu cıkmıyo direk kadın doguma mi almak gerekiyor

Avrupa yakasında başakşehir çam sakura ve bağcılar araştırma hastanesi var, bağcıları burda öğrendim çok iyiymiş çam ve sakurada kendim tedavi görüyorum memnunum bende infertilite bölüm
Avrupa yakasında başakşehir çam sakura ve bağcılar araştırma hastanesi var, bağcıları burda öğrendim çok iyiymiş çam ve sakurada kendim tedavi görüyorum memnunum bende infertilite bölümü
Oraya nasil randevu aldınız direk inferlite ranfevusu cıkmiyor

Merhaba, mhrs'den talep oluşturun randevu olduğunda size bilgi gelsin şehir kısmına İstanbul ilçe kısmına başakşehir hastane kısmına çam sakura hastanesi bölüm kısmına kadın hastalıkları ve doğum yazın(yazın diyorsam işaretleyin yani) hekim olarak da muzaffer zeki dumanı işaretleyin zaten sadece inferliteye bakan bu doktor var başka yok kadın doğum üzerinden gidiliyor yani inferlite tek başına bir bölüm değil 😊

Back
X