• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri istanbul tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptıran var mı?

neden kimse cevap vermiyor?

Merhaba unyeliarzu,
Ben orada tedavi oldum. Başarı oranları oldukça yüksek %60 civarında.
Eşimle alakalı bir sıkıntı vardı ve ben de polikistik over sendromu başlangıcı vardı.
İlk denemede hamile kaldım ben. (Bu da başarı oranının kanıtlarcasına bir sonuç :)
Aret Kamar'dı benim doktorum ama oradaki tüm doktorların iyi oldugunu duydum. Aylarca oraya gide gele ögrendim yani.
Sen naptın başladın mı tedaviyeBen sana İstanbul Tüp bebek merkezini tavsiye ederim canım. Hiçolmazsa Aret Bey'le git bir görüş derim.

arkadaşım cevap verdiğin için çok teşekkürler.bewnde kimse cevap yazmıyor diye bakmıyordum.ben ist yaşamadığım için yaz tatilini bekliyoruz tedavi için.aret beyle ilgili ne bulursam okuyorum ve her kafadan ayrı bir ses çıkıyor.offff!ço kararsız ve umutsuzum.bizde tanı açıklanamayan infertilite bir de son muayenede miyom çıktı başıma!sizin tedavi hangi aşamada?:53::53::53:

ben aret beyin hastasıyım şuan aret beyden çok memnunum 2 aşılama yaptı olumsuzz sonuç aldım tüp bebeğe başlıycaz dedi fakat aşılama sonrası kist oluştuğu için başlayamadık beklemedeyiz çok özverili bir dr ilgileniyor ve güven veriyor tavsiye ederim aret beyden önce 5 dr.a gittim aret bey onlardan çok farklı benim çikolata kistim var 4 cm tüp bebekte tutmayabilir dedi ama elinden geleni yapıyor hastalığım umutsuz vaka:(herşeyin hayırlısı fakat dr. çok önemli dün çapaya gittim dr. direk ameliyat dedi aret bey ağzına bile almadı aret bey çok iyi bir dr.

Back
X