Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acıbadem maslak ta başladık bugün sürece Bülent tıraş hocayla, çok araştırdık bizde ilk sırada hep burası çıktıBende çok araştırdım. Nerdeydr bütün yorumları okudum. İleri yaşta daha çok aret kamardan memnuniyet var. Yaşınız gencse şişli Memorialin labaratuvarlari çok iyimis.
Merhaba öncelikle başarılar dilerim, bende şuan arayış içindeyim,şimdi mesajınızı görünce sormak istedim, aret hoca, şişli memorial ve acıbadem arasında karar veremedim, acıbadem sizce nasıldı? Çok yoğun mu? Bi de size fiyat olarak ne söylediler?Acıbadem maslak ta başladık bugün sürece Bülent tıraş hocayla, çok araştırdık bizde ilk sırada hep burası çıktıinşallah güzel haberler alırız
![]()
Hayırlı olsunAcıbadem maslak ta başladık bugün sürece Bülent tıraş hocayla, çok araştırdık bizde ilk sırada hep burası çıktıinşallah güzel haberler alırız
![]()
Şişli Memorial çok ilgili. Semra hocayla görüştük bugün gerçekten çok bilgili bir doktor. İlaç dozlarıni falan toplantıdan sonra ortak olarak belirliyorlar. Bana güven verdi. Ongorusme ücretsiz zaten bence bir görüşün.Merhaba öncelikle başarılar dilerim, bende şuan arayış içindeyim,şimdi mesajınızı görünce sormak istedim, aret hoca, şişli memorial ve acıbadem arasında karar veremedim, acıbadem sizce nasıldı? Çok yoğun mu? Bi de size fiyat olarak ne söylediler?
Gebze Anadolu Sağlık Merkez Prof. Dr. Tayfun Kutlu. Şiddetle tavsiye ederimMerhaba kızlar, İstanbul da en güvenilir en iyi tüp bebek yerleri için önerilerinize ihtiyacım var. Varsa bilginiz fiyat olarak da bilgi verebilir misiniz
Çok teşekkür ederim,mesajınızı bugün gördüm, keşke dün görseymişim, bende bugün sabah Remzi beye gittim ve iğnelere başlamış olduk inşaAllah bu sefer hayırlı sonuç alırızŞişli Memorial çok ilgili. Semra hocayla görüştük bugün gerçekten çok bilgili bir doktor. İlaç dozlarıni falan toplantıdan sonra ortak olarak belirliyorlar. Bana güven verdi. Ongorusme ücretsiz zaten bence bir görüşün.
Size fiyat olarak ne kadar söyledi acaba? Ben iki yerden fiyat aldım ikiside 150 bin üzerindeydi, remzi bey ilaç hariç 112000 +5000 muayene ödedim bugün, sonra ilaç , embriyo dondurma ücreti eklenecek, bi de biz genetik de yaptıracağız doktor de öyle istedi embriyo başı ücret isteniyormuş , kabaca hesapla 220-250 arası olacak diye düşünüyorumBende bahçeci de Kübra hanım ile tedavime başladım görüşmemizde ve konuşmalarından çok memnun kaldım tüm süreci titizlikle anlattı olabilecek ve olmayacak herşeyi söyledi tatmin olup olmadığımı yeterli bilgi aktarabildiğini çok kez sordu tekrar tekrar anlattı bu süreçte ekip olarak çalışıyorlar oranın laboratuvarından da çok kişi memnundu çevremde başlayıpta boş dönende olmadı çok şükür zaten merkezde çok iyi doktorlar da var Özkan hocadan da çok kişi memnun ben Kübra hanımı daha rahat olmam için tercih ettim ücretsiz ön görüşmede de anlatıldığı gibi kısa kesmedi uzunca detaylı testlerimi inceleyip bilgi verdi karar vermediyseniz burası ile de görüşebilirsiniz.
116 bin paket fiyatı 7 bin muayene ücreti verdim 6 ay geçerliymiş. İlaçlara da 13 bin verdim. Kontrolden sonra ilaç verir yine heralde herhangi bir sorun çıkmazsa yine 200 e yakın harcama yapılacak. Hayırlısı olsun hakkınızda güzel sonuçlar alırsınız inşallahSize fiyat olarak ne kadar söyledi acaba? Ben iki yerden fiyat aldım ikiside 150 bin üzerindeydi, remzi bey ilaç hariç 112000 +5000 muayene ödedim bugün, sonra ilaç , embriyo dondurma ücreti eklenecek, bi de biz genetik de yaptıracağız doktor de öyle istedi embriyo başı ücret isteniyormuş , kabaca hesapla 220-250 arası olacak diye düşünüyorum
Merhaba, memnun musunuz,günlük kaç doz iğne vruldunuzAcıbadem maslak ta başladık bugün sürece Bülent tıraş hocayla, çok araştırdık bizde ilk sırada hep burası çıktıinşallah güzel haberler alırız
![]()
İnşaallahÇok teşekkür ederim,mesajınızı bugün gördüm, keşke dün görseymişim, bende bugün sabah Remzi beye gittim ve iğnelere başlamış olduk inşaAllah bu sefer hayırlı sonuç alırız
ücretler hakkında bilgi verebilir misinizGebze Anadolu Sağlık Merkez Prof. Dr. Tayfun Kutlu. Şiddetle tavsiye ederim![]()
Ben 2023 ekim ayında yaptırdım şu an ücret söylemem doğru olmaz ama o dönem bahçeciye de gitmiştim oradan daha uygundu paket fiyatı.ücretler hakkında bilgi verebilir misiniz
Fiyat olarak bilgi verme ihtimaliniz var mı ilaç tedavi ne kadar tutuyorAcıbadem maslak ta başladık bugün sürece Bülent tıraş hocayla, çok araştırdık bizde ilk sırada hep burası çıktıinşallah güzel haberler alırız
![]()
Merhaba kızlar, İstanbul da en güvenilir en iyi tüp bebek yerleri için önerilerinize ihtiyacım var. Varsa bilginiz fiyat olarak da bilgi verebilir misiniz