İstanbul Ümraniye Erdem hastanesinde hangi doktora gidiyorsunuz?

FFY

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2012
10
0
16
İstanbul
Doktor tavsiyelerinizi beklıyom ...çok kararsız kaldım doktor konusdunda yardımcı olursanız sevinirim..

Çamlica. Erdemde aysegul ÜNAL Hanım'a gidiyorum şimdilik memnunum güler yüzlü tatli birisi ilk gebeliğim benimde hastane hakkında kafamda soru işaretleri var yeni dogum yapan kisiler yazarlarsa bende bilgilenirim fiyat olarak muayene SSK 40 normal 50 n dogum 600 epidural 1200 bem epidural düşünüyorum orada epidural normal dogum yapanlar anestezi uzmanları nasıl ne olur yazsınlar

kızlar sizi korkutmak istemiyorum ama doktorunuzu iyi seçin kuaforde bir bayana rastladım ümraniye erdem hastanesinde doğum yapmış cocugun beynıne basınc uyguladıkları için cocuk biraz rahatsız, 2 yaşında 6 aylık bebek gibi duruyor kimsenin işine karışmak istemem tabi parasını kazanmasına asla engel olmak istemiyorum ama yani kısaca iyi bir doktor seçin lütfen ben cok korkuyorum bu doktor konusunda. Ama dayımın eşi yengem de aynı erdem hastanesinde yaptı sezeryan yaptı yengem bankacı özel sigortalı yani , onun iki dogumuda orada gerceklestı çok iyi geçti masalalh sımdı cocuklarda yengemde cok iyi kısacası doktorunuzu çok iyi seçmeniz gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…