İstanbul ümraniye kadıköy yakınlarında hangi devlet hastanesi doğum konusunda iyi?

elele

canlarım benim....
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2009
1.619
6
156
Diğer
selamlar kızlar ağırlık olarak devlet hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum ama özeli de aklımın köşesinde tutuyorum fakat fiyatların yükseklği ve şuan ki maddi zorluklardan dolayı pek de yanaşamıyorum..ümraniye devlet hastanesinde doğum yapmayı düşünürken bir arkadaşım orada yapma asla göstepe ssk devlet hastanesinde yap diyor.zeynep kamili de önerdi ama ilk doğumumda orada yaşadığım kötü şeylerden sonra düşünemiyorumayrıca çook kalabalık zeynep k. bir sedyede 2kişi yatırıyor sancı çekerken..özel olarak atlas hastanesini düşünüyorum özeller arasında fiyatı en makul orası geldi..sizin fikirlerinizi de almak istiyorum.inşallah bebeğim sağlıklı olur da kolayca kavuşuruz.bana yazacağınız tavsiyeleri bekliyorum..:54:

Slm cnm, ben haydarpaşa numuneyede gittim ümraniye devlete de ama karar veremiyorum ikisininde doktorları ilgili ama ümr devlet daha yeni oldugu için mi bilmem daha temiz orda aklımı karıştıran şeyse acilde sürekli bi doktor beklemiyor kontrol için gittiğim gün acil hasta geldi mesela polikliniğe yolladılar ne alaka biz sancı çekerken ordan oraya mı gidicez o halde diğer hastanelerde öyle mi bilmiyorum:S
Haydarpaşa numunede bi yakınım doğum yapacak bu ara ona göre bende karar verebilirim sanırım...Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize...

Slm cnm, ben haydarpaşa numuneyede gittim ümraniye devlete de ama karar veremiyorum ikisininde doktorları ilgili ama ümr devlet daha yeni oldugu için mi bilmem daha temiz orda aklımı karıştıran şeyse acilde sürekli bi doktor beklemiyor kontrol için gittiğim gün acil hasta geldi mesela polikliniğe yolladılar ne alaka biz sancı çekerken ordan oraya mı gidicez o halde diğer hastanelerde öyle mi bilmiyorum:S
Haydarpaşa numunede bi yakınım doğum yapacak bu ara ona göre bende karar verebilirim sanırım...Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize...

hım canım o yakınına göre bana da yazarsan sevinirim senin doğum ne zman benimki nasipse 15 mayısta...

iyi diyorlar ama ben mecbura düşmedikçe istemiyorum orayı Allah ım mecbura düşürececek bi durumda bırakmasın dileirm..

Hmm siz bilirsiniz elbette ben çok duydum adını tercih ediliyor diye dedim ...
Yoksa ne evli ne de hamileyim :9:

selamlar kızlar ağırlık olarak devlet hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum ama özeli de aklımın köşesinde tutuyorum fakat fiyatların yükseklği ve şuan ki maddi zorluklardan dolayı pek de yanaşamıyorum..ümraniye devlet hastanesinde doğum yapmayı düşünürken bir arkadaşım orada yapma asla göstepe ssk devlet hastanesinde yap diyor.zeynep kamili de önerdi ama ilk doğumumda orada yaşadığım kötü şeylerden sonra düşünemiyorumayrıca çook kalabalık zeynep k. bir sedyede 2kişi yatırıyor sancı çekerken..özel olarak atlas hastanesini düşünüyorum özeller arasında fiyatı en makul orası geldi..sizin fikirlerinizi de almak istiyorum.inşallah bebeğim sağlıklı olur da kolayca kavuşuruz.bana yazacağınız tavsiyeleri bekliyorum..:54:

merhaba size site kurallarından ötürü (ben çok aktif değilimya) özel mesaj gönderemiyorum.. sorularınıza burdan cevap vereceğim.. Umarım sakıncası olmaz..

"Merhaba,umarım geç kalmamışımdır cevap yazmak için.. Üsküdarda Hospital Türk'e gidiyordum.. Baran Hanıma.. Ayrıntılı ultrasonda bakıldı.. Daha sonra 10 gün sonrasında bir daha kontrole gittim.. Doğuma yakın normal sınırlara inmişti bile..(3.defa kendimi rahatlatmak ve hamilelik şekerim olduğundan bebek iri olabilir diye tekrar girdim ultrasona) Söylemeden edemeyeceğim ,,size takibi bırakın demiyorum ama hiç bir ultrasonun %100 doğruluğu olmuyor.. mm hesaplar olduğundan kaymalar olabiliyor.. Allah'a şükür sağlıklı bir bebek dünyaya getrdim.. Sınırda olması tek başına birşey etmiyor dedi doktorum,,başka bir anormallik yoktu Allah'a şükür.. Benimde ilk bebeğim kız ve şu anda 4 yaşında Allah bağışlasın tüm yavrularımızı.. Siz bol bol dua edin.. Allah'ım zorda olan kullarına yardım eder.. Ve inanıyorum ki bebeklerimiz biber melek ve onları Allah'ım her daim korur.. İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.. İyi geceler."

Back
X