- 11 Mart 2020
- 158
- 71
- 48
- 25
- Konu Sahibi ReyhanDemir
Mrb arkadaşlar istanbul üniversitesi çapa hastanesi nde tüp bebek olan varmı yardımıcı olurmusunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bizi aslında Bi doktor yönlendirdi oraya esim azosprm olduğu için daha önce başka Bi hastanede TESE ameliyatı oldu maalesef hiç sprm bulunamadı için bizi oraya yönlendirdilerMerhaba bende çapa ya gitmiştim bir iki defa muayene için. bu seferde orada denemek istiyorum aslında ama Nasıl olur ne yapıyorlar hiç bilmiyorumKeşke tecrübesi olanlar yazsa buraya
Sizmi tedavi olacaksınız yoksa eşiniz tedavi olacakMerhaba bende çapa ya gitmiştim bir iki defa muayene için. bu seferde orada denemek istiyorum aslında ama Nasıl olur ne yapıyorlar hiç bilmiyorumKeşke tecrübesi olanlar yazsa buraya
bizim ikimiz de de bazı sıkıntılar var. Benim iki tüpüm de yok alındı. Eşimin de morfoloji 0 ve baş anomalisi 98. Siz başladınız mı peki tedaviye.Sizmi tedavi olacaksınız yoksa eşiniz tedavi olacak
Allahım şifa versin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah bizm daha yeni başladı ayın 16snda esim test verecek ona göre beli olucakbizim ikimiz de de bazı sıkıntılar var. Benim iki tüpüm de yok alındı. Eşimin de morfoloji 0 ve baş anomalisi 98. Siz başladınız mı peki tedaviye.
Amin canım inşallah hepimizeAllahım şifa versin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah bizm daha yeni başladı ayın 16snda esim test verecek ona göre beli olucak
Yok cnm geç değildir zaten en gec dördüncü gununde gelin diyorlarAmin canım inşallah hepimizeYa süreç nasıl peki gün içinde çok sıra bekliyor musunuz. Ben çalışıyorum. Çarşamba günü randevu aldım yarın yani. Adetin 4. Günü ama inşallah testler için geç değildir.
Alıntı Cevapla
Şikayet Et •••
Bnm eşim tedavi okucagı için biz gitgimizde sıramı z gelince hemen alıyorlar zatenYok cnm geç değildir zaten en gec dördüncü gununde gelin diyorlar
Bugün randevum vardı gittim. Eşimi de kendi durumumu da anlattım. Tahlil istedi hatta istediği bir tahlil bir ayda çıkıyormuşBnm eşim tedavi okucagı için biz gitgimizde sıramı z gelince hemen alıyorlar zaten
Rabbim hakkınızda hayırlısını nasıp etsin inşallah senimi tüplerin yok ? cnmBugün randevum vardı gittim. Eşimi de kendi durumumu da anlattım. Tahlil istedi hatta istediği bir tahlil bir ayda çıkıyormuşEşime de anca nisan 21 de randevu aldık. Tüplerin olmadığı için hsg istemeyebilirler sormam lazım dedi. Bakalım hayırlısı olsun inşallah canım
Evet biri dış gebelik sonucu alınmıştı. Diğeri de enfeksiyon kapıp şişmiş aldılar. Amin inşallah canımRabbim hakkınızda hayırlısını nasıp etsin inşallah senimi tüplerin yok ? cnm
Rabbim şafi isimle sana şifa versin inşallah hayırlı ve sağlıklı Bi evlat nasıp etsin inşallahEvet biri dış gebelik sonucu alınmıştı. Diğeri de enfeksiyon kapıp şişmiş aldılar. Amin inşallah canım![]()
Amin canım allah razı olsun hepimize inşallahRabbim şafi isimle sana şifa versin inşallah hayırlı ve sağlıklı Bi evlat nasıp etsin inşallah![]()