• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Universitesi İsletme Fakultesi

merhaba bende orayı kazandım istanbulda yasıyorum fakat avcılar bana cok uzak 1-1bucuk saatlık bi mesafede . okulun yurdu varmıs 150lira

sagol yaa baska bilgi alirsan soyler misin banada.kykdan mi basvuruyoruz ki ona.istanbulu hic bilmiyorum izmirden gelicem

sagol yaa baska bilgi alirsan soyler misin banada.kykdan mi basvuruyoruz ki ona.istanbulu hic bilmiyorum izmirden gelicem

canım sen kyk'nın sitesinden yurt başvurusu yap . o cıkmazsa kayıt zamanında okulun yurduna basvurursun çıkar büyük ihtimalle . genelde herkese çıkıyormuş . çokta rahatmış hemen kampusun içinde .

canım sen kyk'nın sitesinden yurt başvurusu yap . o cıkmazsa kayıt zamanında okulun yurduna basvurursun çıkar büyük ihtimalle . genelde herkese çıkıyormuş . çokta rahatmış hemen kampusun içinde .
çok teşekkürler inşallah cıkar ya özel yurtlarda kalmak istemiyorum kayıt günü okulun yurdunada bakayım ben

Back
X