İstanbul ve fiyat konusunda ?? Bilenler baksın lütfen

birde 2. lazer epilasyon yapan tıp merkeziyle görüştüm. bana eğer 8 seans tüm vucut bitmediği zaman bir paket olmayacak şekildeyse sorun gideriliyor ama paket olacaksa fiyat tekrardan alınıyormuş saçma geldi o kadar büyük bi tıp merkezi olmasına rağmen...

1. firma ile görüştüm bana 4-6 seans arası sürdüğünü ve her seansın 500 tl olduğunu söylüyor ayrıca bitmezsede yine ücret alınıyor.

öncelikle fiyatından çok sana en çok hitap eden yere git 20 kuruş az vericem diye başka yere gidersin ama sonuç almazsın..
beyaz tenliysen alexsandrite
esmersen benim pek bi bilgim yok araştırmadım esmerler için hangisi uygun ama muhakak bi yere başlıycaksan referanslı başla yani gidipte memnun kalınan bi yere başla ben merkezimden çok memnunum mesela parayı peşin verdim bitene kadar gidiyorum çok az kaldı

peki sen hangi bölgelere düşünüyosun

ben bütün vücuduma düşünüyorum çünkü göbek kol bacak koltuk altı felan gerekli baya ... canım msjlaşmıştık seninle sanırım ben hala karar veremedim çok yer buldum ama işte güvenemiyorum..birde hep böyle seans ücretleri alıyorlar pahalı pahalı :S

kar tanesi ben artık hastaneleri düşünüyorum araştırmaya devam edicem sanırım sende istanbuldansın.. sakın ama güvenme kimseye hastanelerden başka..

bayanlar o tıp merkezinde yaptırıcam inş. dua edin bnm için olursa tüm vücut yaptırcam :)

polikliniklerin adını özelden atabilir misin. .

Back
X