Istanbul zeynep kamil hastanesinde 2016 dogum yapanlar tecrubeleriniz lutfennn

Ediz Enesin Annesi

Ediz’s sibling(brother or sister ) coming
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2013
2.407
3.453
133
31
Meraba arkadaslar . Hayirlisiyla yaklasik 1 ay sonra dogum yapicam. Ozel bi hastanede kontrollerim yapiliyo fakat dogum ucretinin fiyati haberimiz olmadan yukseldigini ogrenince orda dogum yapmaktan vazgectim. . . Zeynep kamil devlet hastanesinde dogum yapmak istiyorum. Eski tecrubeler var kk da fakat hastane yenilendigi icin yeni donemde orda dogum yapan arkadaslarin bilgilerine ihtiyacim var. Orda dogum yapcak yada yapan arkadaslar tecrubelerini paylasirlarmi acaba.

Meraba arkadaslar . Hayirlisiyla yaklasik 1 ay sonra dogum yapicam. Ozel bi hastanede kontrollerim yapiliyo fakat dogum ucretinin fiyati haberimiz olmadan yukseldigini ogrenince orda dogum yapmaktan vazgectim. . . Zeynep kamil devlet hastanesinde dogum yapmak istiyorum. Eski tecrubeler var kk da fakat hastane yenilendigi icin yeni donemde orda dogum yapan arkadaslarin bilgilerine ihtiyacim var. Orda dogum yapcak yada yapan arkadaslar tecrubelerini paylasirlarmi acaba.

Aynısını ben yaşıyorum. Doğumum olcak 32 haftalık hamileyim özele gidiodum ama zam gelmiş artı sigorta şirketinle şuamda prob oldu. Bize sigortasız ve zamlanmış hali 3500 + bebek aşısı + benek için hiv testi vs dendi yani 4 bin lirayı bulcaktı epidural normal doğum. Vazgeçtim. O parayı bebeğime harcarım diye düşündüm. Polis hastanesinde kolumdan 2 kere ameliyat oldum hemde narkozsuz çok memnundum temizdi özenlilerdi vs. Ama orda doğum yokmuş. Geriye zeynep kamşl kaldı. Orası çok iyi oldugunu biliorum amaaa çok kalabalık diye çingene Suriyeli vs çok çok fazla diye onlardan bıktıkları için gergin oluyorlar diyenler oldu biliyorumda az çok yani.. kimse yorum yapmamış. Ama siz benden önce doğum yapıcaksız. Telefonla randevu alıcam hangi doktordan randevu almalıyım.başka hastaneden geldim diye extra bir ilgisizlik olurmu. Ayrıca bnm ailem yok yanımda kalabilcek eşimden başka kimsem olmadığı için çok korkuyorumda..

Anladim canm tesekkur yorumun icin. Bi arkadasin kardesi yakin zamanda dogum yapmis 2 kisiljk odalar bazen kimse yoksa tek kisi bile kalabiliosun. Baska hastaneden gtmen skinti degil. Sancin baslio gidiosun aliolarmis iceri yaninda baska kmse giremio sonra sanci odasina gidiosun herkese 1 er yatak orda sancini cekiosun dgum baslayinca aliolar dgumhaneye yapiosun odaya cikiosun bebekde gelio refakatcin gelio. Ama erkek almiolar . Esin falan bekleme salonunda bekliomus. Sen yurumeye falan yanlarina gidebliomussun bu sekildeymis canim ogrendigim bilgiler bunlar

Canım sen doğumu nerde yaptın memnun kaldın mı zeynep kamılden

Canım sen doğumu nerde yaptın memnun kaldın mı zeynep kamılden
Yok ben orda yapmadım . Özel bi hastane gerceklestırdım . Eşi yanına almamaları sancıyı tek cekme olayı fılan korkuttu benı . Yapamam kımse olmadan dedım . Zaten acılma sağlanmadıgı ıcınde sezeryan oldum . Bu sebepten hiç gitmedim .

Yok ben orda yapmadım . Özel bi hastane gerceklestırdım . Eşi yanına almamaları sancıyı tek cekme olayı fılan korkuttu benı . Yapamam kımse olmadan dedım . Zaten acılma sağlanmadıgı ıcınde sezeryan oldum . Bu sebepten hiç gitmedim .
Doğrudur canım cevabın ıcın teşekkür ederım

Back
X