Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Slm arkadaslar ben zeynep kamilde asilama yaptim 31 ocakta suan hala yatıyorum sürekli göğüslerimde ve kasıklarımda kramp şeklinde ağrılar oluyo bu hamilelik belirtisi olmasi için çok erken değilmi
Slm arkadaslar ben zeynep kamilde asilama yaptim 31 ocakta suan hala yatıyorum sürekli göğüslerimde ve kasıklarımda kramp şeklinde ağrılar oluyo bu hamilelik belirtisi olmasi için çok erken değilmi
bende 31 ocakta zeynep kamilde aşılama oldum saat kaçta oldun sen
ağır işler yapmıyorum ama yatmıyorum ilkinde yatmıştım tutmuştu ama 2 aylıkken kalp atışı durdu alındı benim bir hafta sonra olmuştu öyle ağrılar belki tutmuştur inşallah o yüzdendir ama bende şimdi öyle ağrılar yok
bende 31 ocakta zeynep kamilde aşılama oldum saat kaçta oldun sen
ağır işler yapmıyorum ama yatmıyorum ilkinde yatmıştım tutmuştu ama 2 aylıkken kalp atışı durdu alındı benim bir hafta sonra olmuştu öyle ağrılar belki tutmuştur inşallah o yüzdendir ama bende şimdi öyle ağrılar yok
Belkide taniyozdur birbirimiziben saat ogleden sonra saat 2.30 oldum bende risk olmasin diye sali gunune kadar yaticam buarada cok uzuldum canim ya ama biz bilmeliyizki hersey allahtandir..... Sen sakin uzulme onunda vardir bir hayirlisi!
bende aşılama yaptırıcam dosya açıldı bugün heyete giricem siz heyete girince nasıl oldu bana anlatırmısınız heyet kabul etmicek diye korkuyorumda ne soruyo ne ölçüyolar.