- 18 Aralık 2018
- 2.528
- 8.837
- 158
- Konu Sahibi Berrfeelinda
-
Şans diyelim o zaman.1998 Mayısında ikinci bebeğimi kucağıma almıştım Zeynep Kamil'de. Ne tuhaf hiç kötü bir hatıram yok 21yil önce olmasına rağmen. Dogumumu ayarlamadigim halde bir doktor yaptırmıştı. Size yazdıklarımın bir faydası olmaz ama içiniz rahat olsun. Sağlıklı bir şekilde bebeğinize kavusmanizi dilerim geçmişe goturdunuz beni...
Merhabalar kk hatunları
Konu başlığımda da belirttiğim gibi zeynep kamil hastanesinde doğumhane şartları nasil? Özele gitmek istemiyirum sezeryan gönüllüsü oldukları için illaki bir sebep sunacaklar. Suan takiplerimi zeynep kamilde yaptiriyorum sürekli farkli dr a denk gelmenin dışında bir sorun yok. Ilk dogumum normaldi ve buda öyle olsun istiyorum lakin okudugum yorumlar gözümü korkuttu bir odada 7 8 kisi sanci cekmek, yan yana masalarda dogurmak, ilk geceyi bebekle yanliz gecirmek vs. Gibi lütfen deneyimleri olanlar bir dokuluversin sağlıcakla kalın
Merhaba mesajınızı yeni gördüm doğum yapmadim son gunlerindeyim. Zeynep kamile gidiyorum halen ve orda doğum yapcam insallah. Doğumdan sonra yazarım nasil bir süreçten geçtiğimi inşallah. Sizede hayirli sağlıklı doğumlar insallahMerhaba hamilelik takvimini gördüm de doğum yaptın mı acaba inşaAllah sorunsuz bir doğumun olmuş veya olacaktır. Hangi hastahanede doğurdun acaba çok merak ediyorum. Ben kontrollerimi özelde yaptırıyorum ama sezeryan olmak istemediğim için devlet hastahanesine gideceğim artık kontroller ve doğum için zeynep kamilide merak etitm. Mesajımı görürsün inşaAllah.
Merhaba doğum yaptınız mı hastane nasıldı, refaketçi var mı odalar kaç kişilik acaba?Merhaba mesajınızı yeni gördüm doğum yapmadim son gunlerindeyim. Zeynep kamile gidiyorum halen ve orda doğum yapcam insallah. Doğumdan sonra yazarım nasil bir süreçten geçtiğimi inşallah. Sizede hayirli sağlıklı doğumlar insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?