Doğuma Hazırlık Istanbul zeynep kâmil hastanesinde normal doğum yapanlar tecrübelerinizi paylaşın lütfen.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Berrfeelinda

Popüler Üye
Pro Üye
Anneler Kulübü
18 Aralık 2018
2.528
8.837
158
Merhabalar kk hatunları

Konu başlığımda da belirttiğim gibi zeynep kamil hastanesinde doğumhane şartları nasil? Özele gitmek istemiyirum sezeryan gönüllüsü oldukları için illaki bir sebep sunacaklar. Suan takiplerimi zeynep kamilde yaptiriyorum sürekli farkli dr a denk gelmenin dışında bir sorun yok. Ilk dogumum normaldi ve buda öyle olsun istiyorum lakin okudugum yorumlar gözümü korkuttu bir odada 7 8 kisi sanci cekmek, yan yana masalarda dogurmak, ilk geceyi bebekle yanliz gecirmek vs. Gibi lütfen deneyimleri olanlar bir dokuluversin sağlıcakla kalın

O dediğiniz durum eskidendi. Su an yeni bina hizmet veriyor. Gebe polikliniklerinin üst katı doğumhane ve tek kişilik odalar. İlk bebek bakımı da hemen orda yapılıyor. Banyosu filan da mevcut. Sonra ust katta yatış yerleri var. Gebe eğitimine katılırsaniz orda da tek kişilik odada hizmet alabilirsiniz..

Cok sevindim böyle olmasına zira hiç olumlu yorumlar okumamıştım. Orada doğum yapan biriylede konuşmadım. Cok teşekkür ederim cevabıniz icin

1998 Mayısında ikinci bebeğimi kucağıma almıştım Zeynep Kamil'de. Ne tuhaf hiç kötü bir hatıram yok 21yil önce olmasına rağmen. Dogumumu ayarlamadigim halde bir doktor yaptırmıştı. Size yazdıklarımın bir faydası olmaz ama içiniz rahat olsun. Sağlıklı bir şekilde bebeğinize kavusmanizi dilerim geçmişe goturdunuz beni...

Şans diyelim o zaman. kötü anılarınız olmamasına sevindim çünkü bir anne icin hayatının en özel ve güzel zamanları. Allah iyilerle karsilastirsin tam tersi yazdiklariniz olumlu bir enerji bıraktı

Ben de ikizlerime hamileyim ilk doğumum özelde normal doğumdu fakat ikiz olunca doktorum normal doğum yapmıyor hastane de zaten desteklemiyormuş ben de çok okumuştum ilk kızımda ayak uçlu yatanları bebeğiyle rekafatçisiz kalanları kalkmış mı bu durum

Merhaba hamilelik takvimini gördüm de doğum yaptın mı acaba inşaAllah sorunsuz bir doğumun olmuş veya olacaktır. Hangi hastahanede doğurdun acaba çok merak ediyorum. Ben kontrollerimi özelde yaptırıyorum ama sezeryan olmak istemediğim için devlet hastahanesine gideceğim artık kontroller ve doğum için zeynep kamilide merak etitm. Mesajımı görürsün inşaAllah.

Merhaba mesajınızı yeni gördüm doğum yapmadim son gunlerindeyim. Zeynep kamile gidiyorum halen ve orda doğum yapcam insallah. Doğumdan sonra yazarım nasil bir süreçten geçtiğimi inşallah. Sizede hayirli sağlıklı doğumlar insallah

Merhaba doğum yaptınız mı hastane nasıldı, refaketçi var mı odalar kaç kişilik acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…