İSTANBULANADOLU YAKASINDA Özellikle PENDİK TE DÜĞÜN FOTOGRAFCISI ÖNERİSİ OLAN VARMI ?

Zoraki00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
144
0
96
Karabük
Kızlar düğünüm agustos sonu. Pendikte önerebilceğiniz dğün fotografcısı varmı ?
Birde dış mekan stüdyo cekim güzel ceken fotocusu varmı ?
Fiyat aralıkları nedir bilen var mı bir yere sordum 1 saatlik 600 demişti ilkkez arastırma yapıyorum yardım!!

merhabalar
benim eşim profesyonel fotorafçı,ayrıca pendik'te oturuyoruz. Özelden mesaj atamıyorum burdan bilgileri verirsem reklam olur özelden mail adresini verirsen yardımcı olurum

Ben o kadar araştırdım ki en uyguna en güzellerini seçmeye çalıştım her şeyin :17:
Fotoğrafçım Gülümse Photography ile görüşmeni öneririmm:34:
Çok uygun fiyata tüm gün seninle olur. Mutluluklarr:16:

gülümse pendik te mi evet resimleri hep pendik te çekiyor çok da beğeniyorum ne kadar fiyatı merak ettim :26: bir de zümrüt var pendik

Canım tüm gün 1000 tl bile değil sen düşün.. face profilinden mesaj at bilgi al.
İstanbul da her yere geliyor şehir dışına bile çıkıyor..

Biz de Derya Engin Photography ile çalışmıştık öncesinde ve O KADAR memnun kaldık ki, hala herkese durmaksızın şiddetle tavsiye ediyoru eşim de ben de. Ayrıca Her yere de gidiyor bildiğim kadarıyla, FB'daki fotoğraf sayfasını takip ediyorum da yurtdışında bile çekim yapıyor, fiyatları da gayet uygundu bizim zamanımızda. Bence önce fotoğrafçıların yaptıkları işlere bir bak sonra karar ver, bütçe de önemli ama kalitesiz olduktan sonra ne işe yarar?

studyo mavi yi tercihlerine ekliyebilirsin. geçen sene kuzenimin fotoğraflarını çekmişlerdi. Bence çok başarılıydı kendi açık hava stüdyoları var . Albüm seçenekleride çok fazla

Back
X