• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbulda AMH düşüklüğü olanlar hangi merkeze gitti.

lütfen gittiğiniz merkezi ve sürecinizi anlatır mısınız?
Polikistik Over hastasıydım yani yumurtlama bozukluğum vardı aylarca adet görmeyip yumurtlama olmayıp bazı aylar durmayan kanamalar yaşıyordum ve malesef normal yollarla gebe kalamıyordum. bi kaç merkez gezdikten sonra İstanbul Tüp Bebek Merkezi Aret hocamla tanıştık. Bize hastalığımdan dolayı az ve kontrollü ilaç tedavisi uygun gördü. Bizim ilaç masrafımız azdı çevremdekilere göre. Klomen kullandım tek sefer yumurta toplamam oldu. 6 embriyom vardı 3.gün . İlk transferde gebe kaldım. Ve 1 yıl yaşında minik mucizemle birlikteyim şuan. Umarım en kısa sürede siz de evladınızı kucağınıza alırsınız :)

bnde 0.64 amh ile denizli ozel saglik hastanesinde ilk tup bebek denemesinde hamile kaldim yasim 25

Merhaba
33 yaş 0.28 amh ile Çağlar Yazıcıoğlu’nun hastasıyım. Kendisinden ve ekibinden çok memnunum.
Bir kez opu oldum, amh düşük olduğundan yumurta az o sebeple havuz yapılacak. Regl olmayı bekliyorum.

Mrb 0.9 du amh 2 yumurtam görünüyordu sadece. Üsküdar bahçecide Nur dokuz eylül Güngör u kesinlikle tavsiye ederim. Çok iyi bi doktor. Hem sperm hem amh sorunumuz var. Şuan hamileyim çok şükür. Guleryuzlu çok ilgili bi doktor. İlk gorusme ücretsiz görüşüp karar verebilirsiniz.

Back
X