İSTANBULDA BAKICI FİYATLARI?

Betty89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
24
1
86
İstanbul
arkadaşlar merhaba,istanbulda güncel bakıcı fiyatları hakkında bilginiz var mı?Semt olarak kartal civarı diyelim.Fikirlerinize ihtiyacım var.

ya deli olucam benim aldığım ne ki ona o kadar veriyim,nasıl bu kadar yüksek bu fiyatlar ben bütün gün bankada müşterilerle uğraşıyorum aldığım para belli

ya deli olucam benim aldığım ne ki ona o kadar veriyim,nasıl bu kadar yüksek bu fiyatlar ben bütün gün bankada müşterilerle uğraşıyorum aldığım para belli
ne bekliyordunuz? 150₺ falan mı? can emanet alacak,yedirecek, giydirecek, analık edecek.

1000-1500 iyi bile demişler.

Bakıcı parası gerçekten çok pahalı heleki büyükşehirlerde.+bunun sigortası da var.
En iyisi sizin için kreş sanırım.İki yaş üzeri alan yerleri araştırın derim.

evet ben 800 diye teklif ettim kadın kabul etmedi açıkçası canım cok sıkıldı etraftaki insanların dolduruşa getrdiğini düşünüyorum 1 senedir 700 e bakıyordu çünkü. 800 yapamyı düşünüyorum deyince az dedi mecbur kaldığım için 900 e anlaştık.Acaba emeğini mi suistmal edyrm dye üzüldüm ama düşünnce de mantıksız geliyor 1000-1500 arası 2500 lira maaşın 1500 ini versem nolur düşünsenize

Ben 2014'te sabah 8 öğlen 1 için 1000 tl verdim. Çok çok iyi bir hanımdı. Hala sevgiyle anarım kendisini. O zaman fazla gelmişti bana ama kadını çok beğendim. Piyasada 3 aşağı 5 yukarı bu civardaydı zaten.

Bende Kartal civarındayım.
Tanıdık birkaç komşu 500e bakıyor burda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…