İstanbul'da bakıcı ücreti bilgisi olanlar

ozlemm78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
767
0
96
İstanbul
arkadaslar oğluma bakıcı bakıyorum. şimdiye dek halam bakıyodu ama artık zorlanıyor. o yuzden de bakıcı arıyorum. velılerımle gorusecegım ısteklı olanlarla.ama ucret konusunda hıcbı bılgım yok. bakıcıyla ilgili ucret konusunda bılgısı olan var mı? sızler ne kadar verıyorsunuz ucret? yardımcı olursanız sevınırım.

bizim burda bir bayan öğretmenin çocuğuna bakıyor sabah 7 den öğlene kadar bakıyor 400 civarı alıyor canım

genelde iyi eğitimli bebeğin evine gelen bakıcılar 750-1000 tl arası...kendi evinde bakan teyzeler 500-600 tl civarı...istanbul fiyatları tabi...

ben 4 yarım gün için 400 TL veriyorum. bakıcı evinde bakıo

Görümcem kyınvalidesinin evine götürüyor çocuğunu.Görümceside getiriyor.
İki çocuğa kayınvalide gözetiminde bakan kadın 750 lira alıyor.Ev işide yapıyor.
Ama sürekli bakım değil çocukların yedirilmesi,alt alımı babannede.

merhaba ben evımde cocuk bakmak ıstıyorum grkırse kendı evınızdedebakarım suan cok ıhtıya*cım var benımde 11 aylık bebegım var eger ıstersenız gorusebılırız ıstd oturuyorm

aman ne pahalıymıs öyle istanbul fiyatları yaa..en iyisi benım kız biraz büyüyene kadar istanbula tayin filan olmayalım..ben karsı komösuma baktırıyorum 300 tl..sabah 8 aksam 4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…