istanbul'da bebek kursu

canım boşver böyle şeylerle uğraşmayı kursta neyi öğrenirsen öğren o anda hepsini unutur ne yapıcağını şaşırırsın sancıdan sen bol bol dua et ve korkma doktorun ne derse onu yap gerisi gelir zaten

tecrubeli oldugun icin mi bunu soyluyorsun?

evet benim ikinci doğumum etrafında doğum anlarını anlatanlar akıl verenler olur şöyle yap böyle yap yada bende bu oldu falan ama sen doğum anında bunları unutursun ve allahım bitsin bu acı diye dualar edersin ve acını ne neresi hafifletirse onu yaparsın o anda tabi hafiflemez ama zaten ara ara geliyor

Canim iyide kursla kulakdan dolma bilgiler bence cok farkli seyler. Genede bilemiyorum tabii bende dusunuyorum kursa gitmeyi…nasib kismet birazda tabii dogum nasil gececegi :44:

Canim iyide kursla kulakdan dolma bilgiler bence cok farkli seyler. Genede bilemiyorum tabii bende dusunuyorum kursa gitmeyi…nasib kismet birazda tabii dogum nasil gececegi :44:

sen bilirsin tabi herkesin düşüncesi bana boş geliyor sana mantıklı geliyorsa ve rahatlıcaksan git tabi sen bana bakma nasıl kendini rahat hissedersen onu yap hayırlısı

acıbadem hastanesinde çarşamba günleri toplamda 8 haftadan oluşan doğum kursu veriyorlar ücretsiz. Ben bir gün gittim gayet faydalı görünüyordu üşengeçliğimden devam etmedim ama tavsiye ederim hamilelerle de kaynaşmış olursun.

valla benim ona ayırıcak hiç vaktim yok çalışıyorum ve evde kızım var 3 ayşında boş zamanım oldumu da dinleniyorum illaki faydası vardır iş ev derken zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun

çok fazla zaman alan bir kurs değil zaten haftada bir gün 1.5-2 saat sürüyor 18:00 ile 19:30 arası . Bende çalışan bir insanım doğum iznine ayrıldım insanlar doğum iznine ayrıldıklarında gidebilirler.Bu arada insan istedikten sonra vakit ayırabileceğini düşünüyorum. Neyse zaten gitmek isteyenler için bildiğim bir yeri yazdım herkesin paşa gönlü bilir.

bende calisiyorum, ama ilk bebegim. bu yuzden zamani istedigim gibi ayarlayabilirim diye dusundum. farkli farkli kurslar var diye biliyorum. esinle katilabilecegin veya yanliz katilabilecegin.

bi tanidigim gitti ilk bebegine gebeyken ve dogumu o kadar kolay gecmiski, tabii birazda bunye meselesidir bu eminim. herkes bagirarak dogum yaparken arkadas nefes alip vermekle ugrasiyormus ve ebeler bile hayret etmisler cok begenmisler. 2. bebegi oldu bir kac ay once, bu dogumu daha zor gecmis ilk bebegine gore bebek daha kilolu oldugu icin. ama faydasi oldugunu soyledi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…