O doktorlara ameliyat olan arkadaşlarım oldu. Ben Opr. Dr. Yusuf CAN a ameliyat oldum. Memnunum.merhaba kizlar,
kendim hollandada kaliyorum ve yıllardır burun ve göz altı estetiği olmak istiyorum. Ama doktor seçmek nekadarda zormuş. dr. muhhamet dilberde estetik olan varmi? veya dr fatih dagdelende hangisini önerirsiniz ve fiyatlari nekadar? ve zor olani sadece burun estetik değil göz altiklarımıda sıkılaştırmak istiyorum dr muhhamet dilber sadece burun estetiği mi yapar yada ikisini birden yaptirabilirmiyim sizce? fazla izin günüm kalmadı ikisine ayrı ayrıda gelememlütfen bana yardım edın kızlar! başka önerebileceğiniz drlar varsada yazın lütfen (fiyata fazla ucak olmadın butçem beliri)
Fiyat konusunda biraz daha uygundu, ancak çok randevu tarihleri dolu olabiliyor.merhaba kizlar,
kendim hollandada kaliyorum ve yıllardır burun ve göz altı estetiği olmak istiyorum. Ama doktor seçmek nekadarda zormuş. dr. muhhamet dilberde estetik olan varmi? veya dr fatih dagdelende hangisini önerirsiniz ve fiyatlari nekadar? ve zor olani sadece burun estetik değil göz altiklarımıda sıkılaştırmak istiyorum dr muhhamet dilber sadece burun estetiği mi yapar yada ikisini birden yaptirabilirmiyim sizce? fazla izin günüm kalmadı ikisine ayrı ayrıda gelememlütfen bana yardım edın kızlar! başka önerebileceğiniz drlar varsada yazın lütfen (fiyata fazla ucak olmadın butçem beliri)
merhaba kizlar,
canim sen kime yaptirdin?? resimlerin varmi?merhaba her iki uygulamayıda yapabilirler ameliyat sırasında.bende burun ameliyatı oldum çok memnunum doktorumdan
canim resimlerin varmi? kaca oldun?Fiyat konusunda biraz daha uygundu, ancak çok randevu tarihleri dolu olabiliyor.
Var canim yolluyorumcanim sen kime yaptirdin? resimlerin varmi??
cok guzel olmuss :):) hangi doktora yaptirdin?? nekadar tuttu?
cok guzel olmuss :):) hangi doktora yaptirdin?? nekadar tuttu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?