istanbulda burun estetigi & goz alti sıkılaştırma

sarah12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2016
9
0
1
33
merhaba kizlar,
kendim hollandada kaliyorum ve yıllardır burun ve göz altı estetiği olmak istiyorum. Ama doktor seçmek nekadarda zormuş. dr. muhhamet dilberde estetik olan varmi? veya dr fatih dagdelende hangisini önerirsiniz ve fiyatlari nekadar? ve zor olani sadece burun estetik değil göz altiklarımıda sıkılaştırmak istiyorum dr muhhamet dilber sadece burun estetiği mi yapar yada ikisini birden yaptirabilirmiyim sizce? fazla izin günüm kalmadı ikisine ayrı ayrıda gelemem lütfen bana yardım edın kızlar! başka önerebileceğiniz drlar varsada yazın lütfen (fiyata fazla ucak olmadın butçem beliri)

O doktorlara ameliyat olan arkadaşlarım oldu. Ben Opr. Dr. Yusuf CAN a ameliyat oldum. Memnunum.

Fiyat konusunda biraz daha uygundu, ancak çok randevu tarihleri dolu olabiliyor.

***Reklam İçerikli Mesaj***

Son düzenleyen: Moderatör:

merhaba her iki uygulamayıda yapabilirler ameliyat sırasında.bende burun ameliyatı oldum çok memnunum doktorumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…