• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da burun estetiği için doktor önerebilir misiniz?

Aydinselin43

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2018
97
6
18
31
Arkadaşlar Instagramda çok sayıda doktor sayfası inceledim.
En çok Dr. Aykut Özpür ün yaptığı burunları beğendim. O da kaça yapıyor açıkçası görüşmedim henüz.
Önerilere açığım

Arkadaşlar Instagramda çok sayıda doktor sayfası inceledim.
En çok Dr. Aykut Özpür ün yaptığı burunları beğendim. O da kaça yapıyor açıkçası görüşmedim henüz.
Önerilere açığım
Merhaba,
Ben hemşireyim. Onlarca hekimin burun estetiği olmuş hastasına baktım. Ben yaptiracak olsam Dr. Mustafa Karaca'ya yaptırırdım çok net. Benim için en iyisidir. Ameliyat sonrası da çok iyi oluyordu hastaları. Hastanede yattıkları dönemde bile.. bir araştırın isterseniz.

Aykut beye kontrole gittim. Kalın derili bir burnum var , telefonda randevu alırken bunu belirtmeme rağmen muayene günü verdi. Muayenede “ ben kalın derili burunları yapamam “ dedi . Çok kısa sürdü. Yapamam demesine rağmen asistanı ( eşiymiş) bana bi on dk kil öaskesi yaparsam burnumun küçüleceğimdem bahsederek 400 tl aldı. Bunun için İzmirden İstanbula gittiğime inanamıyorum.

Aykut beye kontrole gittim. Kalın derili bir burnum var , telefonda randevu alırken bunu belirtmeme rağmen muayene günü verdi. Muayenede “ ben kalın derili burunları yapamam “ dedi . Çok kısa sürdü. Yapamam demesine rağmen asistanı ( eşiymiş) bana bi on dk kil öaskesi yaparsam burnumun küçüleceğimdem bahsederek 400 tl aldı. Bunun için İzmirden İstanbula gittiğime inanamıyorum.
Yaaa çok kötü olmuş 😔 tanımıyorum kendisini. Hekim demeye bin şahit.

Back
X