istanbulda burun estetiği

Hanımlar,
tartışmak yasaktır, özelden ya da genelden hakaret ve küfür de öyle.
Özel mesajları da forumda paylaşmayınız lütfen.

Kızlar merhabalar öncelikle ameliyattan sonraki 6. Günümdeyim suan hersey iyi gidiyo gibi doktor cuma günü öndeki bez tamponları aldı silikon tamponlarıda salı alırız dedi fakat eve geldiğimde hissettim sol taraftaki silikon tamponum yukarıya kaçmış gibi adeta diğerini aynaya bakınca görebiliyorum fakat sol tampon beynime batıyo resmen sıkıntı olurmu sizce ???
Beynime batıyor derken anlamadım. Göz arasına kadar uzanan alandada kırma işlemi yapıldı sanırım size. ve silikon tamponu bende 4. günde aldı. burun alçısınıda 10 gün sonra aldı. ama burun alçısını alacağım süreyi beklerken burun şişliğim artık inmeye başladığı için alçım kenarları göz çukuruma degebılıyordu bazen rahatsız edıyordu ama bir zararlı durum yaşamadım ben.

Beynime batıyor derken anlamadım. Göz arasına kadar uzanan alandada kırma işlemi yapıldı sanırım size. ve silikon tamponu bende 4. günde aldı. burun alçısınıda 10 gün sonra aldı. ama burun alçısını alacağım süreyi beklerken burun şişliğim artık inmeye başladığı için alçım kenarları göz çukuruma degebılıyordu bazen rahatsız edıyordu ama bir zararlı durum yaşamadım ben.
Yani sağdaki tamponu görebiliyorum ama soldaki görünmüyor bile batıyo sadece

Ben hiç silikon tampon varken içine bakmaya çalışmadım bile :-) deniz suyu yaparken fısfısı içine ılıştırırken bile tırsıyordum :-) benim silikon dediğim gibi 4. gunde alındı alınırkende oldukça canım acıdı içeri biraz kurumuş ıyı yıkayamadıgımdan helıyle çok acıdı. burun önündeki bez alçım alınana kadar kaldı hatta orası kan kurularından biraz siyahlaşmış gözüküyordu ve kaskatıydı alınırken resmen burnuma kötü koku gelmişti :-)

Kızlar bu konuyu baya önceden açtım acele etmeden 8 ay boyunca araştırmalarım oldu. Çok yazı makale okudum çoğu doktorlarım hastalarıyla iletişim içersinde oldum. Aceleye getirmeden karar verdim. Süleyman taşa ameliyat günü aldım. Doktır kötülemek yerine eleştirebilirsiniz. Burda estetik olmanın berbat bir şeymiş gibi lanse ettirilmesi saçma. Çünkü nefes sorunu çeken insanlara haksızlık ediyorsunuz kaldı ki burnu yüzğnden kendiyle baışıkta olmayabilir. Bu kimseyi ilgilendirmez her doktor kötğ yapıyor düşüncesi çocukça. Fikirlerinizi yazmıssınız saygı çerçevesinde olsaymıs keşke. Zor bir süreç ve ne yaşandıysa burda bu şekilde sitem etmek yerine ilgili mecrilere ulaşın. Bu süreçte böyle korkutmak yerine doktor seçimi konusunda yardımcı olsaydınız herkesi doğeu bilgilendiemiş olurdunuz.

Kendi ameliyat sürecimi fotoğraflarla bir özetliyeyim dedim. resimlerden de anladığınız gibi hastanedeyken gayet iyiydim ameliyat günü hastanede kaldım ertesi gün taburcu oldum yine ıyıydım evde kaldığım ilk geceden itibaren ise biraz şişme ve morarmalar oluşmaya başladı ama yinede çok koyu morluklar değildi bunlar. gözümün üstünde biraz vardı. benim göz altlarım daha çok sararmıştı. 4. gün silikon tampon çıkarıldı. 10. gün ise burun alçım çıkarıldı. elimden geldiğince masaj yapmaya çalıştım fakat ilk zamanlar çok acıdığı ıcın dokunamıyordum. sonra acı azaldıkça yapmak kolay oldu.1. ay kontolunden de sapasağlam çıktım ve 3. ay kontrolum ıcın takvım oluşturduk. hissettiklerime gelince hiç pişman olmadım, fakat acabalarım oluşmuştu o anki ruh haliyle düzelmişmidir acaba diye. çünkü yılların verdiği bir burun eğrili yüzümün bile asimetrisini bozmuş vaziyetteydi daha 1. ayım olmasına rağmen yüzüm bile orantılı gözükmeye başladı sonraki ayları sabırsızlıkla bekliyorum. halen daha soldan resim çekilme alışkanlığım devam ediyor :-) yavaş yavaş aşmaya çalışıyorum.
Burnun güzel olmuş canım güle güle kullan :) kolay bir burnum yokmus o yğzden süleyman beyi tercih etme sebebplerim çok. Geliştirdiği teknik ilgimi çekmişti bakalım 19 ocakTa ameliyat olacağım

Merhabalar. kızlar benim burnumda kemik eğriliği var ameliyat olmam gerektiğini kbb bölümünden doktor 2 sene önce söyledi fakat önemsemedim pek korkuyordum da. şuan burnumu çok takıyorum yüz ifadesini değiştiriyor insanı kemerli burun daha yaşlı gösteriyor malesef... İstanbulda önerebileceğiniz fiyatları uçuk olmayan doktor önerebilir misiniz.

Gürkan Kayabaşoğlu ile bir görüş derim.

Merhabalar. kızlar benim burnumda kemik eğriliği var ameliyat olmam gerektiğini kbb bölümünden doktor 2 sene önce söyledi fakat önemsemedim pek korkuyordum da. şuan burnumu çok takıyorum yüz ifadesini değiştiriyor insanı kemerli burun daha yaşlı gösteriyor malesef... İstanbulda önerebileceğiniz fiyatları uçuk olmayan doktor önerebilir misiniz.
Şuan çok uykum geldi sabah saat 8 olmuş ama bende ameliyat tan önce ne sabahlar ettim burda yaşadığım herşeyi tek tek yazıcam müsait olduğum bir zaman ve bütün konu başlıklarının altına kopyalamayı düşünüyorum en zor zamanımda her ameliyat öncesi burda sizlerden fikir aldım neler neler düşünüyorumda biraz önce fotoğraflara baktım hepiniz çok tatlısınız ve bu süreç öncesi sonrası gerçekten zor birazda eğlenceli bana göre ameliyatlar bağımlılık yapıyor sanki ☺️ Umarım hepiniz istediğiniz o tatlış burunlara kavuşursunuz ve umarım sizlere birazda olsa faydam dokunur sizi seviyorum acil cevap arayanlar için instagram adresim dm den yazabilirsiniz hoş burunlarla kalın ❤️

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim sorunum; sağ taraftan kemik eğriliği, sol taraftanda burun ucu kıkırdağı kırığıydı. Tabi bu sıkıntılar yüzümdeki orantıyı bile bozmuştu yamuk gibi duruyordu. Daha çok kısa bir süre geçmesine rağmen elde edilen sonuçtan mennunum. Artık sağdan ve ön profilden resim çekilmekten korkmuyorum.

Ameliyat sürecinde yaşadıklarımı elimden geldiğince anlatmaya çalıştım ama sanırım izlemek daha ayrıntılı olacaktır :-)

Olmayı düşünenlerin merak ettikleri şeyleri, olanlarında izlerken yeniden o günlere döneceği şeyleri anlattığımı düşünüyorum.

Ben çok şükür ağrısız acısız bir burun ameliyatı süreci yaşadım, şuandaki halinden de oldukça mennunum.

İstediğim doğrultusunda doğal bir burun tercih ettim ve o şekilde bir sonuç çıktı ortaya. Zaman geçtikçe daha da düzelecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben Alpaslan Yıldırıma ameliyat oldum 10.ayımdayım ve memnunum:rapci:

Kendi ameliyat sürecimi fotoğraflarla bir özetliyeyim dedim. resimlerden de anladığınız gibi hastanedeyken gayet iyiydim ameliyat günü hastanede kaldım ertesi gün taburcu oldum yine ıyıydım evde kaldığım ilk geceden itibaren ise biraz şişme ve morarmalar oluşmaya başladı ama yinede çok koyu morluklar değildi bunlar. gözümün üstünde biraz vardı. benim göz altlarım daha çok sararmıştı. 4. gün silikon tampon çıkarıldı. 10. gün ise burun alçım çıkarıldı. elimden geldiğince masaj yapmaya çalıştım fakat ilk zamanlar çok acıdığı ıcın dokunamıyordum. sonra acı azaldıkça yapmak kolay oldu.1. ay kontolunden de sapasağlam çıktım ve 3. ay kontrolum ıcın takvım oluşturduk. hissettiklerime gelince hiç pişman olmadım, fakat acabalarım oluşmuştu o anki ruh haliyle düzelmişmidir acaba diye. çünkü yılların verdiği bir burun eğrili yüzümün bile asimetrisini bozmuş vaziyetteydi daha 1. ayım olmasına rağmen yüzüm bile orantılı gözükmeye başladı sonraki ayları sabırsızlıkla bekliyorum. halen daha soldan resim çekilme alışkanlığım devam ediyor :-) yavaş yavaş aşmaya çalışıyorum.
çok güzel olmuş

3 yıl olmuş burnunda bozulma veya düşme oldu mu bende yaptırmayı düşünüyordum sa bilgilendirirsen çok mutlu olurum

Back
X