istanbulda canmed kulak burun boğaz merkezi hakkında bilgi

Nasıl karar verdiniz acaba sadece dışıyla ilgili bi probleminiz vardı yoksa nefes probleminiz de var mı deviasyon sorunu beni düşündüren açıkcasu

hüseyin beye ameliyat olan iki kişinin burunlarını gördüm tesadüfen..e birazda bilgi aldım.. memnunmusun? rahat nefes alabiliyomusun? gibi ggibi.. ve duyduğum şeyler beni çok tatmin etmişti.. hüseyin beydende o güveni aldım görüşmemde.. doktoruma çok güveniyorum..benim burnumda kemik eğriliğide var sinüzitte var.. estetikte olucam hepsi yani.. hayırlısı.. ben doğru tercih yaptığıma inanıyorum..

ve burun sağlığı işin içine girince plastik cerrahiden çok kbb uzmanını tercih etmek bana daha mantıklı geliyor.. kbb uzmanları estetik diye bağıran burunlar değil doğal olan uyumlu burunlar yapıyo çoğunlukla..bende doğallıktan yanayım

Aynen bende dogal olmasını istiyorum estetikli oldugu anlasılmasın ayrıca problemlerimi de cözsün istiyorum fiyat konusunu görüsmüssünzdür ne kadara olucaksınız acaba ameliyatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…