Arkadaşlar 2013 itibariyle sadece İstnbul için gidip yarar sağladıgınız eskıden begendıgınız psikolog psikiyatrlşar var mıdır? neden begendınız burda paylassak coksevınırım cunku bukonuda cok fazla calısan var ve kımısı yok tependen mor ısık gelıyor sımdı hayal et seklınde 30 dk yı gecırırken kımısı dırekt medıtasyona yonlendırıyor, bense sorunlara mantıksa sebep sonuc ılıskısıyle cozum bulabılecek akıllı ve dalında kendısını gelıstırmıs birine ulaşamadım sımdıye kadar cok yer denememe ragmen. lutfen kısa da olsa cevap verırsenız coksevınırım
Arkadaşlar 2013 itibariyle sadece İstnbul için gidip yarar sağladıgınız eskıden begendıgınız psikolog psikiyatrlşar var mıdır? neden begendınız burda paylassak coksevınırım cunku bukonuda cok fazla calısan var ve kımısı yok tependen mor ısık gelıyor sımdı hayal et seklınde 30 dk yı gecırırken kımısı dırekt medıtasyona yonlendırıyor, bense sorunlara mantıksa sebep sonuc ılıskısıyle cozum bulabılecek akıllı ve dalında kendısını gelıstırmıs birine ulaşamadım sımdıye kadar cok yer denememe ragmen. lutfen kısa da olsa cevap verırsenız coksevınırım
psikolog ve aile danışmanı olarak Yasemin YALÇIN AKTOSUN'unu şiddetle tavsiye ederim. son derece insancıl ve parasını sonuna kadar hakeden bir psikolog.
Cnm ben ümraniyede oturuyorum geçen yıl haziran ayında çok bunaldığım bir anda o gün psikiyatriste gitmeye karar verdim çevremde bisürü özel hastane var hepsi (cumartesi günü olduğu için )doktorların öğlene kadar çalıştığını ve tüm randevularının dolu olduğunu söyledi,en son tam ümidimi kaybetmişken evimin yakınındaki tıp merkezi aklıma geldi son bir umut ışığı olarak orayı aradım ve sadece cumartesi günleri öğleden sonra psikiyatristlerinin olduğunu söylediler.Sanki Allah tarafından yönlendirilmiştim üstelik diğer hastanelere oranla çok düşük bir ücretle.Hemen ona gittim 15 ay boyunca çok memnun kaldım.Ümran Tıp Merkezi Santral Şubesi Dr. Bahar Eken
tam aradığın gibi bir psikiyatrist olacağını düşünüyorum.Geçmiş olsun...
Cnm ben ümraniyede oturuyorum geçen yıl haziran ayında çok bunaldığım bir anda o gün psikiyatriste gitmeye karar verdim çevremde bisürü özel hastane var hepsi (cumartesi günü olduğu için )doktorların öğlene kadar çalıştığını ve tüm randevularının dolu olduğunu söyledi,en son tam ümidimi kaybetmişken evimin yakınındaki tıp merkezi aklıma geldi son bir umut ışığı olarak orayı aradım ve sadece cumartesi günleri öğleden sonra psikiyatristlerinin olduğunu söylediler.Sanki Allah tarafından yönlendirilmiştim üstelik diğer hastanelere oranla çok düşük bir ücretle.Hemen ona gittim 15 ay boyunca çok memnun kaldım.Ümran Tıp Merkezi Santral Şubesi Dr. Bahar Eken
tam aradığın gibi bir psikiyatrist olacağını düşünüyorum.Geçmiş olsun...
Cnm bu sonduraktaki ümran birde santralde var eski belediye binasının altında ben orayı diyorum,ayrıldıysa bile nerde olduğunu söylerler,sanmıyorum ayrılmış olacağını.Bahar hanım 40-45 yaşlarında ama sana alternatif çözümler üreten sorunlarını gözlerine bakarak dinleyen arada sorular sorarak seni anlamaya çalışan iyi bir doktor ben memnun kalmıştım aslında tedavim bitmemişti Bahar hanıma göre göre ama ben farklı nedenlerden bıraktım gitmeyi.Bu arada sen neresinde oturuyorsun ümraniyenin?
yanıt verdıgınız ıcın cok sevındım. yerı nerededir acaba seansı pahalı mıdır? sız kac kez gıttınız neden begendınız?
canım sen en son ne zaman gıtmıstın ben google da arastırınca gebzede bir yere gecmıs gorunuyor baya da umıtlenmıstım gıtmek ıcın aslında
ÖZEL KONAK HASTANESİ
ben serıfalıdeyım
bu arada psikiyatrist ve psikolog çok ayrı iki meslektir. eşinizle aranızdaki problemleri psikologla çözebilirken, şizofreniyi psikiyatrist çözer. biri konuşma otokontrol vs ile çözüm ararken diğeri ilaç vs ile çözüm arar. birini diğerine tercih etmek elmayı armuta tercih etmek gibidir. karşılaştırılamazlar. "psikiyatrist yada psikolog tanıyor musunuz" demişsiniz ama psikiyatrist mi psikolog mu aradığınızı yazmamışsınız. dediğim gibi, bu meslekler birbirlerinden çok ayrıdırlar. biri veya diğeri diye birşey yoktur.
not: en yakın arkadaşım bir psikiyatrist olduğundan bana sorarsanız değil ülkenin, dünyanın en iyi doktorudur. psikolog önerebilirim ama psikiyatristte objektif olamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?