Kızlar merhaba.. Benim burun kemiğimde eğrilik var ve burnum kemerli. Bu yüzden burun ameliyatı yaptırmışken estetik ameliyatı da yaptırayım diyorum. Fakat şu an özel bir hastaneye ayıracak bütçem yok. Devlet hastanelerinde de çok iyi doktorlar olduğunu duydum ve sizlerden fikir almak istiyorum. Birde kbb doktoruna mı yoksa estetik cerrahamı olmalıyım? (İstanbul da yaşıyorum) Ayrıca olanlar varsa fotoğraflarını da paylaşabilir mi? Şimdiden hepinize teşekkür ederim :)
devlet hastanesinde olsanda 1,5 2 mılyar veriyosun tatlım devlet karşılamıyo çünkü. bende devlet hastanesinde oldum. plastik cerrahiye oldum kapalı teknikle memnunum şükür
Tuanasfy1903
canım yorumunu şimdi gördüm. Teşekkür ederim. Orada da ücret ödeniyor evet ama özeldeki gibi faiş bir fiyat olmuyor. Tek sorun devlette iyi bir doktor bulabilmek. Neticede güzel olsun derken daha kötü de olabilir..