istanbulda dogum fiyatlari

recell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2009
140
0
96
İstanbul
İSTANBUL DA DOGUM FİYATLARI

KADIKOY SIFA HASTANESI= Normal DOGUM 3;100 , sezeryan = 4.500

ACADEMIC HOSPITAL= normal dogum = 4000 , sezeryan = 4.500

ALMAN HASTANESI= normal dogum= 6000, sezeryan= 6200

ACIBADEM HASTANESI(kadikoy)= normal dogum= 6.300, sezeryan= 8900

AMERIKAN HASTANESI= normal dogum= 7.300, sezeryan= 9.200

ISTANBUL CERRAHI HASTANESI= normal dogum= 4.400 , sezeryan dogum = 5.000

ANADOLU SAGLIK HIZMETLERI= normal dogum= 4000, sezeryan dogum= 4250

YEDITEPE UNIVERSITESI= normal dogum= 5800, sezryan dogum= 5900

arkadaslar usenmedim hepsini aradim 2009 dogum fiyatlarini sizlerle paylasmak istedim..

bu fiyatlara bebek paketi ve doktor dahildir.

bencede çok uçuk fiyatlar başakşehirde normal doğum1000 sezeryan1500 eğer ssk var ise normal500 sezeryan 800 dediler hastanem de çok iyi

ay yazmadan duramayacagım,8 mılyara normal,9 mılyara sezeryan yapan hastaneler gül mü konduruyormuş acaba?

s.a.bende başakşehirde oturuyorum.hangı hastahaneden bahsedıyorsunuz merak ettim
cevap yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Bu fiyatlarda ne böyle çok fazla ben dragos şifaya gidiyorum normal 280 sezeryan 460 isteğe bağlı sezeryan 760 epidural olursa + 300 ve etrafımda araştırdığım bir kaç hastanede böyle fiyatları tabi bunlar ssk lı fiyatlar ama normal fiyatı bu kadar fazla olacağını zannetmem

yandık desenıze :jeyyar:

cok ucuk gercekten neyse saglıklı olsunlarda babaları calısır oder:jeyyar:

nedir bu fiyatlar?

ben pek anlayamadım açıkçası? yatak-oda-kahvaltı-yemek-hemşire-vb.. her şey dahil midir yani?

şaka mı bu acaba???

ne yapıcak yani bu millet? bu fahiş fiyatlara bakarak, içinde mi tutacak bebeklerini?

allah allah yahu... inanılır gibi değil bu rakamlar.

Recell senin araştırdığın hastanelerin çoğunda SSK anlaşması olmadığı için böyle uçuk fiyatlar. Daha uygun fiyatları olan, SSK anlaşmalı hastaneler de var..

Ben 35 gün önce Kadıköy Şifa'da doğum yaptım. Sezaryen fiyatı benim özel sağlık sigortam için 2800.-tl'ydı. Ben %20'sini ödedim. Ama doktorum dışarıdandı. Ona ayrıca verdik. Ama çok iyi bir hastane. Kesinlikle tavsiye ederim...

Zaten bebek paketinin fiyatını doğum yapanlardan alıyorlar! :)

Araştırdım ve yazmış olduğun çoğu yerde SSK anlaşması yok, zaten web sitelerinde "anlaşmalı kurumlar" bölümünden görebilirsiniz.

Mesela bir arkadaşım Hizmet Hastanesinde doğum yapacak ve orası da özel ama SSK'lılar için isteğe bağlı sezeryan (kendisi öyle istiyor) 1.750 TL..

Benim gittiğim hastanede ki fiyatları da öğrenince sizlerle paylaşacağım.

mrh arkadaslar ben oglumu ozel meltem hastanesınde dogum yaptım cok memnun kaldım sımdı kızma hamıleyım sıze fıyatlaarı ve numarasını yazayım
normal dogum tek kişilik 540 ssk 340
çift kişilik 440 ssk 160
sezeryan dogum tek kişilik 930
çift kişilki 760
özel meltem hastanesı haznedarda 644 22 00 dahılı ıcın 0 basıyorsunuz eksra bı masraf cıkarmıyorlar

Back
X