Doğuma Hazırlık İstanbulda doğum ücretleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Merhaba, biz Ümraniye’de Erdem Hastanesine gidiyoruz, ssk ile anlaşmalılar. Kontrol ücreti sigortalı isen 80 tl, değilsen 120 tl. Doğum ücreti ise; normal doğum 1400 tl, sezeryan 2100 tl. Başka bir arkadaşım özel hastane ile normal doğum için 2250 tl’ye anlaşmış.

Bence çok güzel devlet hastaneleri de var bu kadar para vermektense araştırıp onlarda doğum yapmak daha mantıklı

Çok eski bir konu olmuş ama belki ben gibi merak eden olmuş. :) Ben henüz dogurmadim ama Bağcılar Hospitalist'te muayene sigortasız 70 sigorta ile 50 tl. Normal doğumu sormadım açıkçası:) ama planlı sezaryen için 2300 lira fiyat verildi bir gece konaklamalı çift kişilik oda fiyatı bu

Bende ümraniye deyim hastane arayışım var iyi bir dr ve yari özel olması tercihim belki yardımcı olabilecek olan vardır

Selamlar. Umarım bana kızmazsınız ama sırf biraz konforu var diye ucuz bir özel hastanede doğum yapmadan önce iyi düşünün derim. Devlette odalar konforsuz, belki pek çok şey eksik ama vasat bir özel hastanenin daha tehlikeli olduğunu düşünüyorum. Hemşire olan bir arkadaşım güvenip kendi çalıştığı özel hastanede doğum yapmadı ki isim yapmış bir hastane. Onun yerine yine özel olan bir vakıf üniv. hastanesinde yaptı. Eğer illa özel konforu istiyorsanız iyi araştırın derim. Özellikle yenidoğan yoğun bakım ünitesi var mı diye sorun. Şikayetvar vb. siteleri tarayın. Herkese sağlıklı doğumlar.

Bu arada ben Acıbadem'de yaptım. 2019 sezeryan fiyatı özel sağlık sigortası olmasa yaklaşık 30 bin tl. Sgk anlaşması yok. İşyeri özel sigorta yaptığı için orada yapabildim.

Valla 30 bin verip de doğum yapamam o kadar zengin değilim vakıf üniversitesi değil aradığım zaten yarı özel iyi hastaneler var bence ama denk gelmek bulmak önemli olan.. kızımı beylikdüzü medilife da doğurmuştum hem dr.umdan hem hastaneden memnundum ama oradan taşındık malesef. Zaten tüp bebek ile hamile kaldım 30 bin rahat harcamışımdır bi 30bin daha veremiycem malesef özel sigortam da yok. Aradigin konfor değil özenli ilgili olunması imkan olsa herkes acibadem de doğurmak isterdi bence

Ben de beylikduzune tasindim. Medilife'ta dog ucreti ne kadardi?

Bence de çok çok fazla. Başlığı okuyanlar bu uç örnekten de haberdar olsun diye yazdım. Sağlıkla alın kucağınıza

O yilin fiyatini yazabilir misiniz peki? Bir de hangi doktora gidiyordunuz? Normal dogum mu oldu?
Muayene 60tl 'di sanırım yanlış hatırlamıyorsam
Doğumum belden uyuşmalı sezeryan oldu ben istedim 2.850 idi galiba kendi doktorum selda hanım yapmıştı. Çok yoğun bir dr du iyi olduğu için şuan nasıldır bilemiyorum beylikdüzü çok kalabalık oldu kötü anlamda etkilendi mi hastane bilemiyorum

Ama benim kızım doğunca ufak bir operasyon geçirdi o dahil miydi hatırlamıyorum fiyatlar çok net aklımda değil kusura bakma

2021 güncel fiyatlar:

Academic Hospital: dışarıdan doktor gelirse sadece hastane 7 bin TL, kendi doktorlarıyla 15 bin TL
Hisar Intercontinental Ümraniye: normal doğum 11 bin civarı, sezaryen doğum 13 bin civarı (foto çekimi, lohusa şerbeti vs dahil)
Memorial Bahçelievler: normal doğum 13-14 bin civarı
Afiyet hastanesi: normal doğum 2-2500 arası doktoruna göre değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…