Ben de beylikduzune tasindim. Medilife'ta dog ucreti ne kadardi?Valla 30 bin verip de doğum yapamam o kadar zengin değilim vakıf üniversitesi değil aradığım zaten yarı özel iyi hastaneler var bence ama denk gelmek bulmak önemli olan.. kızımı beylikdüzü medilife da doğurmuştum hem dr.umdan hem hastaneden memnundum ama oradan taşındık malesef. Zaten tüp bebek ile hamile kaldım 30 bin rahat harcamışımdır bi 30bin daha veremiycem malesef özel sigortam da yok. Aradigin konfor değil özenli ilgili olunması imkan olsa herkes acibadem de doğurmak isterdi bence
Valla şuan ne kadar bilmiyorum ben 2016 da gidiyordum oraya şuan nasıl bilmiyorum canımBen de beylikduzune tasindim. Medilife'ta dog ucreti ne kadardi?
Bence de çok çok fazla. Başlığı okuyanlar bu uç örnekten de haberdar olsun diye yazdım. Sağlıkla alın kucağınızaValla 30 bin verip de doğum yapamam o kadar zengin değilim vakıf üniversitesi değil aradığım zaten yarı özel iyi hastaneler var bence ama denk gelmek bulmak önemli olan.. kızımı beylikdüzü medilife da doğurmuştum hem dr.umdan hem hastaneden memnundum ama oradan taşındık malesef. Zaten tüp bebek ile hamile kaldım 30 bin rahat harcamışımdır bi 30bin daha veremiycem malesef özel sigortam da yok. Aradigin konfor değil özenli ilgili olunması imkan olsa herkes acibadem de doğurmak isterdi bence
O yilin fiyatini yazabilir misiniz peki? Bir de hangi doktora gidiyordunuz? Normal dogum mu oldu?Valla şuan ne kadar bilmiyorum ben 2016 da gidiyordum oraya şuan nasıl bilmiyorum canım
Muayene 60tl 'di sanırım yanlış hatırlamıyorsamO yilin fiyatini yazabilir misiniz peki? Bir de hangi doktora gidiyordunuz? Normal dogum mu oldu?
Tesekkur ederim. En azindan bir fikir oldu bana. Hastaneyi arayip bu yilin fiyatlarini da sorayim bi.Ama benim kızım doğunca ufak bir operasyon geçirdi o dahil miydi hatırlamıyorum fiyatlar çok net aklımda değil kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?