Doğuma Hazırlık Istanbulda Dogum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Aynen bende bu arayış içindeyim. Ümraniye civarında bir yer bakıyorum

Allah bagislasin size de.
Ben avrupadayim ancak uygun fiyatli ve hijyenik bir yer bulursam anadolu da olabilir, diye dusunuyorum.
O taraflarda erdem, afiyet, atlas vs var ama kiyaslama olcutleri ne olmali, tecrube ne yonde konusmali, bilemiyorum.

Bakalim, oneri alabilirsek tekrar dusunulebilir.

Aynen bende bu arayış içindeyim. Ümraniye civarında bir yer bakıyorum

Merhaba,
Ben erdemde yaptım tüm doğunlarımı(3)..
En don 4 ay önce çamlıca erdemde yaptım.
Atlasın doğumu çok ıcuz ama anlatışanlardan dolayı pek kimse tercih etmez.
Akrabalarım ya afiyette ya erdemde yaparlar iki tarafta doğum yapanlarda memnun. Fiyat aralıkları aynı nerdeyse zaten..
Başka bişey sorarsanız ayrıntı verebilirim.
Hayırlı doğumlar sağlıklı bebişler

Cok tesekkur ederiz :)
Ben de bir ara Erdemi dusundum ama sikayet edenler de var diye geri cekildim.
Sizi bulmusken sorayim :)

Ucreti nedir normal/sezeryan?
Ayrica vay bebek paketi vay lohusa serbeti vay su tahlil adi altinda arti ucretler aliniyor mu?
Dogumhanesi af edersiniz mezbaha gibi mi, hijyenik mi?
Kisaca gozum kapali oneriyorum diyebilir misiniz?

Yapılan herşey paketin içinde. Normal doğum yaptım çıkışta 750 tl ödedim zaten 750 doğum ücreti.
Mecburi Sezeryan 1000, isteğe bağlı 1500 veya 2000. Bu sezeryan hakkında bilgim yok fazla yanlış hatırlıyo olabilirim.
Doğumhane gayet steril, doktorum ve ebem çok şirindi. Bitanecim kızım bebeğim aşkım diye doğum yaptırdılar Allah razı olsun.

Şikayet edenler varmış evet ama doktordan kaynaklı bence onlar, ve akrabalarımdanda hiç şikayet edeni yok şimdiye kadar..
Afiyet küçük bi hastane odaları basık geliyo bana..

Birde erdemde sancı çekerken yanına istediğin kişi geliyo doğumhane katında sancı odaları var orda çekiyosun sancını doğum odana geçiyosun.
Genelde doğumhaneyi büyük bi oda yapıyolar ya bir kişiyi alıyolar veya almıyolar özel odada değil yani sancı çekmek için yerleri..
Ne kadar kaldı doğuma

Ama gözüm kapalı tavsiye etmem, yanlış bişry olması durumunda vebal altına giremem. malumunuz bunu belki okuyan bisürü anne adayı olacak.
Ama gözüm açık tavsiye ederim

:) heheh, yok sahsim adina kadere inaniyorum, vebal degil aksine iyi niyetle onerilerde bulunuyorsunuz, Allah razi olsun.
Arastirmamizi yapip tedbirimizi aldiktan sonra ne gelirse basimiza, Allahtandir.
Tabii, kimseye o hastane koselerinde caresiz ve yalniz birakmasin Rabbim.

Surayi anlayamadim: dogumhane oda oda olarak ayrilmis ve isteyen kisi yaniniza geliyor tek kisi olmasi kaydiyla, dogumdan sonra da dogum odasina cikiliyor, dogru mu?

Ama gözüm kapalı tavsiye etmem, yanlış bişry olması durumunda vebal altına giremem. malumunuz bunu belki okuyan bisürü anne adayı olacak.

Benim dogumuma 1,5 ay gibi bir sey kaldi galiba.
Ilk dogumum ve heyecan ve korku icindeyim.
Bekledigimiz bir bebekti bir suredir ve biraz da pimpirikliyiz baba adayiyla birlikte :)

Benim dogumuma 1,5 ay gibi bir sey kaldi galiba.
Ilk dogumum ve heyecan ve korku icindeyim.
Bekledigimiz bir bebekti bir suredir ve biraz da pimpirikliyiz baba adayiyla birlikte :)
Bir kat düşünün odalar var ve uçta doğumhane var. Siz kendi odanızda sancı çekiyorsunuz, yeterince açıklık olduğunda doğumhaneye gidiyorsunz. Ucak değil kapılar birbirine zaten ve sürekli hemşire ebe doktor doğum haneye geçene kadar geliyorlar 10-15 dk da bir.
Odanıza istediğiniz kişi giriyor eşim kayınvalidem ablam görümcem vs.. isteyen gelmişti bende. Bu erdem için geçerli.

Afiyette biraz farklı önceden kimse gelemiyordu doğumhanenin içinde sedyede sanvı çekiliyodu şimdi oda gibi bişy yapmışlar galiba ama yine ya 1 kişi giriyor(mecbur kadın oda) yada giremiyor.

Bence sancı anında eşimin elini tutmak herşeye değer ben öyle düşünüyorum yani.

Ooo, bu iyiymis.
Ben de o anda sanirim esimi gormek istiyorum.
Ozel tercih etme sebeplerimden biri de bu cunku.
O zaman ben Erdemi ilk siraya alayim.
Peki siz cakmakta mi camlicada miydiniz?

Cok tesekkur ederim ilginize.
Allah evlatlarinizi hayirli eylesin, saglikla anali babali size bagislasin.

Allah razı olsun cümlemizinkini. Şükran hanımı tavsiye ederim çok ilgili sevimli bi kadın maaşallah. Çamlıca erdem bu arada:)

Ben anadolu pendik te gisbir hastanesinde dogum yaptim toplam 1300 oldu ama ben epidurl istedim ve cok memnun kaldim ...

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Benim de aklımda çakmak erdem hastanesi var. Malum evime en yakın yer orası. Hastane güzel bende beğeniyorum. Aradım muayene 60 tl. normal doğum 1000 tl. sezeryan zorunlu olursa doktor isterse 1500 tl bizim tercihimizle olursa 2000 tl imiş

Muhtemelen camlicada da boyledir fiyatlar oyleyse.
Hastaneyi begeniyorlar, ben hic dogumhane katina inmemistim.
Ben avrupadayim aslinda ama bir-iki yerin dogumhanesini begenmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…