Bunu siz bilemezsiniz hipnoz özellikle sizin durumunuz için çok saçma ni yöntem hipnoz tedavi değildir önce bunu bilin..emdr olup olmamanız gerektiğini yine doktor bilir unutamadığınız gözünüzün önünden hiç gitmeyen bi anı travma durumlarında uygulanıyor...sizin durumunuz böyle bile olsa siz yine de öncelikle bi psikolog yada psikiyatrst arayışına girmelisniz..eğer gerekirse onlar sizi yönlerndirir..sürekli bu tarz şeylerle ilgilenen biri olarak söylüyorumKlasik terapi yaklasimlari bende pek calismadi. Emdr hipnoterapi daha derin isleyen teknikler. Ve yillardir birikmis sorunlarim cozum odakli terapi vs ile cozulecek türden degil
Bunu siz bilemezsiniz hipnoz özellikle sizin durumunuz için çok saçma ni yöntem hipnoz tedavi değildir önce bunu bilin..emdr olup olmamanız gerektiğini yine doktor bilir unutamadığınız gözünüzün önünden hiç gitmeyen bi anı travma durumlarında uygulanıyor...sizin durumunuz böyle bile olsa siz yine de öncelikle bi psikolog yada psikiyatrst arayışına girmelisniz..eğer gerekirse onlar sizi yönlerndirir..sürekli bu tarz şeylerle ilgilenen biri olarak söylüyorum
suan yine doktor arayısındayım...sıkıntılı zamanlar yasıyorum..terapiye ve unutmaya ihtiyacım var sadece unutmaya..nereden baslayacagımı da bilmiyorumBunu siz bilemezsiniz hipnoz özellikle sizin durumunuz için çok saçma ni yöntem hipnoz tedavi değildir önce bunu bilin..emdr olup olmamanız gerektiğini yine doktor bilir unutamadığınız gözünüzün önünden hiç gitmeyen bi anı travma durumlarında uygulanıyor...sizin durumunuz böyle bile olsa siz yine de öncelikle bi psikolog yada psikiyatrst arayışına girmelisniz..eğer gerekirse onlar sizi yönlerndirir..sürekli bu tarz şeylerle ilgilenen biri olarak söylüyorum
Merhaba bulabildiniz mi bendede durum aynısuan yine doktor arayısındayım...sıkıntılı zamanlar yasıyorum..terapiye ve unutmaya ihtiyacım var sadece unutmaya..nereden baslayacagımı da bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?