İstanbul'da emdr/hipnoterapi yapan psikoterapist önerisine ihtiyacım var lütfen

nedensude

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2011
574
237
303
İstanbul
Aylar oldu kendime gelemiyorum. Her gün aynı ic sıkıntısı her gün ağlayarak uyanmak her günün son günüm olmasını dilemek..Bahsettigim alanlarda doktora gitmis kisileri tek tek buldum buradan, mesajlar attım doktorunuz kim önerir misiniz diye ama mesajlarima, sayfaya giris yaptiklari halde, genelde cevap alamadim..Halbuki en önemlisi deneyim sahibi kisilerin fikirleri..Böyle konu acinca da reklam yaptigi cok belli olan isimlerin mesajları dolusunca da iyice umutsuzluga düstüm..güven problemi had safhada olan ben bir doktora baslayip para döküp iyi sonuc alamazsam hic bir psikologa gidecek enerjim de kalmaz artik..oyuzden lutfen rica ediyorum istanbulda guvendiginiz deneyimlediginiz bir psikoterapist varsa hem emdr hem hipnoz calisan, reklam yapmadan onerir misiniz lutfen....tesekkur ederim.

Klasik terapi yaklasimlari bende pek calismadi. Emdr hipnoterapi daha derin isleyen teknikler. Ve yillardir birikmis sorunlarim cozum odakli terapi vs ile cozulecek türden degil

Klasik terapi yaklasimlari bende pek calismadi. Emdr hipnoterapi daha derin isleyen teknikler. Ve yillardir birikmis sorunlarim cozum odakli terapi vs ile cozulecek türden degil
Bunu siz bilemezsiniz hipnoz özellikle sizin durumunuz için çok saçma ni yöntem hipnoz tedavi değildir önce bunu bilin..emdr olup olmamanız gerektiğini yine doktor bilir unutamadığınız gözünüzün önünden hiç gitmeyen bi anı travma durumlarında uygulanıyor...sizin durumunuz böyle bile olsa siz yine de öncelikle bi psikolog yada psikiyatrst arayışına girmelisniz..eğer gerekirse onlar sizi yönlerndirir..sürekli bu tarz şeylerle ilgilenen biri olarak söylüyorum

Pdr mezunuyum, alandan biriyim yani. Hangi sartlarda emdr ya da hipnoterapinin daha islevsel oldugunu biliyorum.Psikologa 3 kez gittim ama sadece param gitti. Iyi bi terapist sans isi. İki doktorum da emdr'yi önerdi bana. Ve deneyim sahibi kisilerin doktor onerisine cidden ihtiyacim var.

suan yine doktor arayısındayım...sıkıntılı zamanlar yasıyorum..terapiye ve unutmaya ihtiyacım var sadece unutmaya..nereden baslayacagımı da bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…