istanbulda fal

Asmin cafe taksım eray var gecen sene gıtmıstım cok ıyıydı. 25 lıra ıdı. Bırde azerı kadın vardı zaza lala gıbı bısey. Iyıydı.
Bırde yenı duydum bakırkoy meydan yasar hastane yanı kahve dıyarında umıt varmıs . Merak edıyorum baktıran var mı nasıl? 50 lıra ımıs ve cok methedılıyor.
Merhaba bende yeni baktırdım baya iyi memnun kaldım

FAL BAKTIRMAK ISTEYEN KIZLAR BENIMLE ILETISIME GECEBILIR IYI BIR FALCIYIMDIR =)

Bugün sebaya fal baktırdım gerçekten hala etkisindeyim çok ilginç şeyler söyledi acaba daha önce baktıran bilen var mı?

Asmin cafe taksım eray var gecen sene gıtmıstım cok ıyıydı. 25 lıra ıdı. Bırde azerı kadın vardı zaza lala gıbı bısey. Iyıydı.
Bırde yenı duydum bakırkoy meydan yasar hastane yanı kahve dıyarında umıt varmıs . Merak edıyorum baktıran var mı nasıl? 50 lıra ımıs ve cok methedılıyor.
Hiç tavs,iye etmem. Genel konuşuyor, size soru sorarak ağzınızdan aldığı laflara göre yorum yapıyor. gelecekle ilgili hiçbirşey söyleyemiyor. Kendince kişilik analizi yapıyor.

Cafe 46 seval
Ataköy sentınus cansu
Laf cafe umay denedıklerım. Umayın enerjısı guzel arkadaslarımda begendı.
Cansunun evleneceksın dedıgıne seval olmaz dedı . Umay aranız bozuk ama toparlanacak dedı . Bakalım beklıyorum hangısı cıkacak
Bırde beyaz melek cafe mı ne bakırkoyde yıgıt var. Eskıden dejavudaydı. O da berbattı. Icınden sayı tut dılen tut. Sayıyı bılemıyor. Yıne sayı tut fılan . Verdıgım paraya acıdım resmen

Cafe 46 seval
Ataköy sentınus cansu
Laf cafe umay denedıklerım. Umayın enerjısı guzel arkadaslarımda begendı.
Cansunun evleneceksın dedıgıne seval olmaz dedı . Umay aranız bozuk ama toparlanacak dedı . Bakalım beklıyorum hangısı cıkacak
Bırde beyaz melek cafe mı ne bakırkoyde yıgıt var. Eskıden dejavudaydı. O da berbattı. Icınden sayı tut dılen tut. Sayıyı bılemıyor. Yıne sayı tut fılan . Verdıgım paraya acıdım resmen
Cafe 46 Bakırköy demi peki ücreti ne kadar Seval hanımdan memnun musunuz?

Back
X