İstanbul'da genetik testini nerede yaptırabilirim?

beylem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2011
590
56
318
merhaba arkadaşlar,

ilk tüp denemem düşükle sonuçlandı.bu yüzden doktorum bizden genetik test istedi..
merkezler ve fiyatlar konusunda yaptıran varsa yardımcı olabilir misiniz?
istanbul'dayım ve en uygun fiyata nerede yaptırabilirim?

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar,

ilk tüp denemem düşükle sonuçlandı.bu yüzden doktorum bizden genetik test istedi..

Canm cok gecmis olsun ..
Eğer sigortaliysan samatyada yaptirabilirsin ben hiç ücret ödemeden orda yaptırdım ..

Canm cok gecmis olsun ..
Eğer sigortaliysan samatyada yaptirabilirsin ben hiç ücret ödemeden orda yaptırdım ..

merhaba banada bugun dr genetık testler verdi samat ya kadın doğum ve uroloji den randevu aldım yaparlar dimi bu şekilde? birde n...ekadar sürede çıktı testleriniz buraya yazmanız çok iyi olmuş çok teşekkür ederim

canım merter de burç lab. var sonuçları da mail olarak yolladılar tekrar gitmedik.

canım ben zeynep kamilde yaptırdım genetikten randevu alıyosun bence pıhtılaşma testide yaptır birde eşine de randevu alıyosun

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar,

mrb biraz zaman geçmiş belkı yaptırmışsın dır fakat arayan arkadaşlar var ise samtya araştırma hastanesinde yapılıyor ben bugun yaptırdım 1ay sonra çıkıo sonuçlar kolay gelsın arkadaşlar

Bende yaptıracak yer çok aradım doktorum özelde olduğu için üniversite hastanelerinde yaptıramadım mecidiyeköyde sistem laboratuarı var orada yaptırdım 320 tl tuttu 21 gün sonra çıkıyormuş.Gayet kaliteli bir yer tavsiye ederim ...

Back
X