ciimciime Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2013 208 5 48 Almanya 17 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ciimciime #1 selam sekerler.. :) istanbul, kocaeli, izmit, gebze tarafinda bildiginiz güzel magazalar varmi? söz elbisesi ariyorum.. almanyadan izine gelicem türkiyeye ve bu yüzden türkiyedeki magazalar hakkinda hic bir fikrim yok.. :)
selam sekerler.. :) istanbul, kocaeli, izmit, gebze tarafinda bildiginiz güzel magazalar varmi? söz elbisesi ariyorum.. almanyadan izine gelicem türkiyeye ve bu yüzden türkiyedeki magazalar hakkinda hic bir fikrim yok.. :)
baklawa Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2011 129 0 46 İstanbul 17 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ciimciime #2 canım ben bakırköyü önerebilirim sana fatihte güzel ama ordakilerin hepsi bakırköyde var zaten bakırköyde istediğini bulabilirisn çeşit çok.
canım ben bakırköyü önerebilirim sana fatihte güzel ama ordakilerin hepsi bakırköyde var zaten bakırköyde istediğini bulabilirisn çeşit çok.
ciimciime Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2013 208 5 48 Almanya 17 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ciimciime #3 baklawa .!.: canım ben bakırköyü önerebilirim sana fatihte güzel ama ordakilerin hepsi bakırköyde var zaten bakırköyde istediğini bulabilirisn çeşit çok. Genişletmek için tıkla... tskr ederim güzelim :)
baklawa .!.: canım ben bakırköyü önerebilirim sana fatihte güzel ama ordakilerin hepsi bakırköyde var zaten bakırköyde istediğini bulabilirisn çeşit çok. Genişletmek için tıkla... tskr ederim güzelim :)
C countesss Üye Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2013 26 0 6 İstanbul 21 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ciimciime #4 Osmanbey' e de bakmanı öneririm.. Tekstil merkezi olduğu için çok çeşit modeller bulunmakta