Istanbulda HSG nerde cekimi

merhabalar.
Echomar Şişli cevat bayrak a gidin. 7,5 du galiba fiyat ama

Acı duymuyorsunuz anestezi olmadan mis gibi 5 dk da hallediyor
Kesinlikle Cevat beyi ben de öneriyorum. Tüp bebek merkezindeki doktor “senin rahim filmini kim çekti, nasıl çekti” diye sorunca Cevat bey dedim. Ondan başkası çekemezdi zaten dedi.

Tesekkurler kizlar :KK200:HSG cektirdikten sonra bir sonra ki ay tup bebek transferi olanlar varmi?

Bi sorun oldumu peki hemen transfer yapilmasinin. Benim ilk transfer negatif oldu o yuzden biraz teredutluyum. ama icimdede buyuyen bir miyom var malesef.
Ben 2 kere hsg çektirdim
En son histeroskopi oldum sonra doktorum görmek istedi
Rahim dinlendirme yaptı
Sonrasında da transfer☺️
Pozitif haberimi 2 gün önce aldım şükürler olsun
Hiç bir sıkıntı olmadı bin şükür🙏🏻

Ben 2 kere hsg çektirdim
En son histeroskopi oldum sonra doktorum görmek istedi
Rahim dinlendirme yaptı
Sonrasında da transfer☺️
Pozitif haberimi 2 gün önce aldım şükürler olsun
Hiç bir sıkıntı olmadı bin şükür🙏🏻
Ayy super cok sevindim... Saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.

Brüksel Tüp Bebek Merkezi - Prof. Dr. Cem Çelik doktorum🙏🏻
Sebepsiz infertilite - ilk denemede şükürler olsun oldu♥️
Sizin?

Brüksel Tüp Bebek Merkezi - Prof. Dr. Cem Çelik doktorum🙏🏻
Sebepsiz infertilite - ilk denemede şükürler olsun oldu♥️
Sizin?
Ben Bahceci Umut doktorum Nur Dokuzeylul Gungor. Ilk transferim Nisandaydi malesef negatif oldu. Simdi ikinci transfer icin hazirlaniyorum ama yurtdisindan yasadigim icin biraz sikintili geciyor gelip gitme acisindan. Insallah ikinci seferde tutar.

Eger tutmazsa bende Bruksel i duusnuyorum Yucel Hocada histeroskopi ameliyati olmustum. Ama Cem hocayida cok duydum ve o da Bahceciden transfer olmus.

Ben Bahceci Umut doktorum Nur Dokuzeylul Gungor. Ilk transferim Nisandaydi malesef negatif oldu. Simdi ikinci transfer icin hazirlaniyorum ama yurtdisindan yasadigim icin biraz sikintili geciyor gelip gitme acisindan. Insallah ikinci seferde tutar.

Eger tutmazsa bende Bruksel i duusnuyorum Yucel Hocada histeroskopi ameliyati olmustum. Ama Cem hocayida cok duydum ve o da Bahceciden transfer olmus.
Ben Cem Hocamdan çok çok çok memnun kaldım ♥️

Merhaba
Istanbul HSG nerde cektirebilirim? Ve suanki ucretleri neler bilenler varmi?
Canım 2 kez çektirdim Şişli Echomer Cevat hoca.Çok çok iyi hiç bir şey hissetmiyorsun sana hemen sonucu söylüyor raporu yazıyor.Daha önce de Kadıköydeydi çektirdiğimde son gittiğimde şişlideydi

Canım 2 kez çektirdim Şişli Echomer Cevat hoca.Çok çok iyi hiç bir şey hissetmiyorsun sana hemen sonucu söylüyor raporu yazıyor.Daha önce de Kadıköydeydi çektirdiğimde son gittiğimde şişlideydi
Cok tesekkurler yorum icin. Ohh super herkes Cevat hoca demis sanirim bende ondan randevu alicam. Hemen veriyorlarmi randevu birde adetten sonra kacinci gunde cekiyorlar?

Cok tesekkurler yorum icin. Ohh super herkes Cevat hoca demis sanirim bende ondan randevu alicam. Hemen veriyorlarmi randevu birde adetten sonra kacinci gunde cekiyorlar?
En kısa sürede yer veriyorlar 5. Günüydü ama ağustosta çektirmişim en son hatırladığım bu şekilde.Ben de çok araştırdım anksiyetem olduğu için.İkinciye o kadar rahat gittim ki bildiğim için🤣 bir de çok tatlı biri aşırı rahatlatıyor 2-3 dk sürüyor max

Back
X