Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şuanda hsg orada 9 bin buna tek çekim kart yapıyorlar anestezi istersen 6 bin onuda peşin alıyorlar anestezili sadece cuma günleri varŞu anki fiyatını bilmiyorum ama konforlu, ağrısız bir çekim istiyorsanız echomarı öneririm.
Merhaba Fındıkzade Hekimoğlu ağrısız sizisiz geçiyor 3000 TL yedi nakit tavsiyemdirMerhaba
Istanbul HSG nerde cektirebilirim? Ve suanki ucretleri neler bilenler varmi?
bende şimdi ona bakıyordum siz orada mı çektirdiniz ben aneztezili istiyorum yapıyor mu bir de 2 farklı hsg işlemi varmış bir tanesi sadece rahim filmi çekiliyormuş diğeride rahim filmi çekerken tüpler açıkmı kapalı bakıyor kapalı ise açıyor bu konu hakkında bilginiz var mı bu kurum tüpleri açıyor muMerhaba Fındıkzade Hekimoğlu ağrısız sizisiz geçiyor 3000 TL yedi nakit tavsiyemdir
Echomarda çektirecekseniz anesteziye gerek yok ki. 2 dk sürüyor işlem.şuanda hsg orada 9 bin buna tek çekim kart yapıyorlar anestezi istersen 6 bin onuda peşin alıyorlar anestezili sadece cuma günleri var
kadın doktor seçme şansımız var mı iyi olan bildiğiniz var mı oradaKesinlikle Cevat beyi ben de öneriyorum. Tüp bebek merkezindeki doktor “senin rahim filmini kim çekti, nasıl çekti” diye sorunca Cevat bey dedim. Ondan başkası çekemezdi zaten dedi.
Maalesef bilgim yok bu konudakadın doktor seçme şansımız var mı iyi olan bildiğiniz var mı orada
Sonomed kadiköy çok iyi geçen sene 3.500 tl ödedim şuan bilmiyorum ama ağrısız acısız ve doktor da çok iyiMerhaba
Zeynep kamilde devlette randevu bölümü muayene bölümü var kadın doğum sonra muayene yeri hsg yazıyor anestezisiz dir devlet hastanesi buna randevu bulmak için sürekli kontrol etmen gerekiyir çünkü çok zor bulunuyorMerhaba
Haziran ortasında sonomed’de çektirdim. Hiç hissettmedim. Ne ara başladı, bitti anlamadım. Üstelik ortamı da çok hijyenik. 7500 TL’ye çektirdim.Merhaba
cevap hoca kadıköy'demi acabaCok tesekkurler yorum icin. Ohh super herkes Cevat hoca demis sanirim bende ondan randevu alicam. Hemen veriyorlarmi randevu birde adetten sonra kacinci gunde cekiyorlar?