istanbul'da ikili test fiyatları

acers

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
11
0
36
İstanbul
ikili testi yaptıranlar hangi hastanelerde ne kadara yaptırdınız yazar mısınız?devlet hastanesinde de yapıyorlar mı haberiniz var mı?

bende bu ay sonunda yaptırıcam ama hıc bır fıkrım yok ne yazıkkı

kızlar ben yanılmıyorsam mart veya nisan da yaptırmıştım istanbul anadolu yakasında özel bir hastanede
önce doktorum kendisi ölçümlerini yaptı ults.ile bunun için muayene ücreti olan 40 tl yi ödedim
sonra bir form var onu doldurdu ve onunla beraber kan verdim kan içinde 60 tl ödedim yani hepsi 100 tl tuttu
yanlız bu sigortasız fiyatı o zaman sigortam yoktu olursa daha ucuza geliyor

ben hamile degilim ama istanbuldayım bi arkadasım gittigim özel hastahanede 2li testini yaptıracaktı benden sormamı rica etmişti 150 tl oldugunu söylediler 2011 mayıs ayında...

Devlet hastanelerinde de yapıyorlar,ben Avrasya Hospital da (zeytin burnu) 60 tl yaptırdım.

İst-Beylikdüzündeyim,,,Çok fazla fiyat farklılıkları var, ve telefonda fiyat söylemiyorlar illaa hastaneye gidecez...Beylikdüzünde ya da Büyükçekmece de Kolan-medilife hastanelerinde ikili test yaptıran vAr mı?

merhaba canım ben mayıs ayında okmeydanı ssk da yaptırdım hiçbir ücret ödemedim canım aylık kontrollere gittiğim özel hastane 200tl istiyordu...

arkadaşım sormuş kolan da 160 tl miş. sanırım.

özel hastanelerde gereksiz ücretler çıkarıyolar benden söylemesi devlet hastanesinde ücretsiz veya çok cuzi bi fiyata yaptırabilirsin benim sigortam yokken 15 miydi neydi yaptırmıştım göztepe ssk da, göztepe özelden de 370+110 muayene ücreti almıştım

ben çok araştırdım kızlar. bir çok özel hastaneyi aradım fiyat aldım sonunda bu sabah gidip devlet hastanesinde yaptırdım :)

erdem hastanesinde 250- 300 arası
çamlıca hospitalium da 90
pendik civarındaki özel hastanelerde 60 ila 100 arası.
anlamadığım hepsi aynı işi yapıyo niye bu kadar fiyat farkı var aralarında ilginç.

nisa hastanesinde yaptırmıştım. 135 tl. ama doktor çok iyiydi. 11. haftasında bana cinsiyeti bile söyleyebildi. zaten ikili testi araştırmıştım işinin çok iyi derecede uzmanı olan kişiler yapmalı deniyordu. çünkü çocuğun ense kalınlığını doğruya yakın ölçüde ölçmek kolay değilmiş.

Bende hamileyim ikili test yaptırdım.özel jfk hastanesinde.50 civarı kadar ödemiştik zaman geçtiği için tam emin olamadım ne kadar ödediğimizi.

Slm arkadaşlar bende 21 haftalık hamileyim.Balat Or-Ahayim hastanesine gidiyorum.İkili teste 190 tl ödemiştim.Perşembe günüde 2.trimester yapıldı ayrıntılı renkli ultrason 175 tl'de ona ödedik.Fiyatları biraz pahalı öderken zorlanıyoruz ama söz konusu bebek ve sağlığı olunca en iyisini yapmak istiyorsunuz.Ayrıca bu testleri yapan doktor dışardan özel olarak geliyor ve konusunda çok başarılı 12.haftada bebeğimin cinsiyetinide söylemişti ve yanılma olmadı.Çok şükür testlerimin sonuçlarıda iyi çıktı.Herkese hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim.

İkili testimi de üçlü testimide devlet hastanesinde yaptırdım.doktorum hem ultrasonla baktı hemde kan verip sonuclarıma baktırdım dr.a hiç para ödemedim.

erdem hastanesinde prof. 350 tl ye yaptırıcam
doçent yaparsa 330 tl
uzman yapars 300 tl

allah yardımc ımız olsun

ümraniye devlet hastanesınde ücretsiz yaptırdım 2li 3lü testı ama 2.düzey ultrasona gun yoktu dısarda yaptırıcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…