Doğuma Hazırlık İstanbul’da Kadın Doğum Doktoru Arıyorumm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ecembayarrrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2018
43
26
3
29
Merhaba hanımlar,

6 haftalık hamileliğimi bugün kan testi ile öğrendim:)
24 yaşındayım, ilk gebeliğim.
İstanbul’da önerebileceğiniz iyi bir jinekolog var mıdır?

Canım, çok teşekkür ederim. Doğumunu da orda mı yaptın? Muayne ücretleri ve doğum ücreti ne kadar?
Evet dogumumu orda yaptim. Benim kurum anlasmasi oldugu oldugu icin farkli fiyatlar . Dogumda dr ,ek ucret istemeden geliyor sanirim. Bana hep ararsin gelirim diyordu. Ama ben mesai saati icinde yaptim .

Ne tarafta oturuyorsun bilmiyorum ama Mehtap Derelioğlu diye bir doktor var. Kesinlikle önermiyorum. Kendisi sezeryan yanlısı bir doktor. O samimi hallerine inanıp kimse ona devam etmesin. Kendisine zorluk çıkmasında ne olursa olsun bunu isteyen bir kadın. Ona gidenler arasında mutlaka benim gibi aynı şeyleri yaşayan olmuştur.

Merhaba. Üsküdar Yunus Emre hastanesindeki Dr. Selma Songül Alp candır tavsiye ederim

Ne tarafta oturuyorsun bilmiyorum ama Mehtap Derelioğlu diye bir doktor var. Kesinlikle önermiyorum. Kendisi sezeryan yanlısı bir doktor. O samimi hallerine inanıp kimse ona devam etmesin. Kendisine zorluk çıkmasında ne olursa olsun bunu isteyen bir kadın. Ona gidenler arasında mutlaka benim gibi aynı şeyleri yaşayan olmuştur.
Kesinlikle katılıyorum. Yorumlara bakarak iyi bir doktor olduğunu sanmıştım ancak, doğum tarihinde tatilde olacağım diye beni de zoraki olarak sezaryene yönlendirdi, hem de 2 gün sonrasına. Bir hamileye başka nasıl kötülük yapılabilir? Son haftalara kadar hep normal doğum diyordu...

maddi durumunuz uygunsa parvana seyidova İstanbul Ataşehir Acıbadem hastanesinde , hayatımda gördüğüm en iyi en naif en kibar doktordu ❤️❤️ harika biri insanı pamuk gibi yapıyor

Back
X