istanbulda kalıcak yer yardım lazımm:(

kdf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2014
103
101
103
34
kızlar merhabaaa,

istanbula iş dolayısıyla gidicez,eevliym ama şim 1 2 ay sonra gelebilicek malesef:( 2 kız gidicez biz de arkadaşımla ev tutucaz idareten,onun işyeri beşiktaşta benimki 4leventte orta noktada ikimize metro ile fln tek araç kullanarak gidilebilecek bir ev arıyoruz.ilk etapta eşyalı istiyoruz suan bir eşyamız olmadığı için,tabi 2 kız kalıcaz o nedenle güvenilir ve temiz olsun da istiyoruz.toplam 1750-1800 fln gözden çıkardık aylık.açıkçası internetten bakılanlar çok iç açıcı olmadığı için size sormak istedim,bu bölgelerde oturan gören bilen yardımcı olabilicek biri var mı?yardım edin bizee

bu arada yarın istanbula gelicez ve 2 günümüz var bu durumu halletmek için:(

Seyrantepe size ulaşım acisindan çok iyi. Yeni yapilan binalardan o fiyata da ev bulabilirsiniz ama eşyali bulabilir misiniz bilemeyecegim...

orda yok malesef ama gidip görmek daha farklı olur da,şimdiden bilen gören ,eşi dostu evini kiraya vermek isteyen vardır belki diye duyurmak istedim..var mı öyle olan kızlar

heey itü ayazağa kampüsüne yurtlarla ilgili bölüme gideceğiniz tarihleri gerekçenizi dilekçe ile yazın
hem ucuz oluur hem de düzgün sonuçta öğrenci yurdu
öğrencilerden eğer yer kalırsa size de verebiliyorlar diye biliyorum başvurun bişey kaybetmezsiniz

heey itü ayazağa kampüsüne yurtlarla ilgili bölüme gideceğiniz tarihleri gerekçenizi dilekçe ile yazın
hem ucuz oluur hem de düzgün sonuçta öğrenci yurdu
öğrencilerden eğer yer kalırsa size de verebiliyorlar diye biliyorum başvurun bişey kaybetmezsiniz
aceleniz varmış
yerinizde olsam direk telefon ederim o zaman..

4 leventse eğer kagithanede gultepe mahallesi var. Hemen 4 levent metronun arkasındaki mahalle. Orası güvenli biryer. Mahalle içi zaten. Mahallenin önünde hep buyuk avmler, is hanlari, gokdelenler var. 3 +1 1200 e bulmuştuk. Hem mahalle merkezi olduğundan direkt besiktasa dolmusta var otobüste var. Ayrıca taksim e kadar metrosu var. Ama kalabalikligini sorun yaparsan sarıyer çok çok daha güzel biryer. Deniz kıyısı tam yeşillik tenha. 4 levent e tek dolmuş gelinebilir. Besiktasa da aynı şekilde. Ayrıca zengin muhiti biraz aşkı memnunun çekildiği yer ışte. Biraz çabalamak gerek ev bulmakk için uygunorda 2+1 800 tl bulunuyor.

Tabi gultepeden beşiktaş 20 dakkaysa, sariyerden 40 dakka ole düşün. Levent zaten tam ortada sariyerlele besiktasin. arkadaşın dediği ayazağa da o arada kalıyor.

artık yarın gidince bakıcaz başka çaremiz kalmadı levent ve beşiktaş arasında bakıyoruz her ikimize de eşit mesafe olsun diye,aslında sarıyer de güzelmiş ama yarın bakalım başımızı sokucak güvenli bir ev bulabilmek için 2 günümüz var en fazla:(

YTÜ'nun oralara da bakın derim. Her yere ulaşım çok rahat...

Beşiktaş merkezde yurtlar ve apartlar var. Çarşı kısmında 600-750 gibi bulabilirsiniz boş yer varsa... Yıldız tarafındakilerin fiyatları biraz daha pahalı olabilir. Ama en azından ev bulana kadar buralarda kalabilirsiniz.

Back
X