İstanbul'da Lojistik Firmalarında Çalışan Arkadaşlar Yardım...

okeanoss00

Kedileri severim :)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2012
8.286
9.877
248
Bu aralar en önemli derdim bu arkadaşlar ben yüksek lisans öğrencisiyim, İstanbul Hadımköy'de ofisi veya deposu olan lojistik firmalarıyla anket yapmam gerekiyor tezimi bitirebilmem için. Telefonla arıyorum tamam tamam diyorlar dönmüyorlar :KK43: Bana yardımcı olabilecek olan var mı? İşten haftaiçi izin alma şansım yok genelde de haftasonu çalışmadıklarından yüzyüze gidip konuşamıyorum. Evlilik arefesindeki şu öğrenci arkadaşınıza yardımcı olursanız duacınız olurum.

Yardımcı olacak arkadaşa anket sorularımı özelden göndereceğim, o da cevaplatılmasını sağlayıp bana geri gönderecek bunu istiyorum :)
lojistikte calısmıyorum ama bi arkadasın maıl adresını verebılırım :) tabı benden geldıgını soylemeden ve buradan bahsetmeden

buarada bende lojistik bolumde calısıyorum medical bir firmada

lojistikte calısmıyorum ama bi arkadasın maıl adresını verebılırım :) tabı benden geldıgını soylemeden ve buradan bahsetmeden
Tabiki... Ben sana özelden mesaj atayım cute. Hadımköy'de depoları ya da ofisleri yoksa işime yaramaz çünkü.

Çok yoğun oldukları için dönüş yapamıyo olabilirler.
Ama sen tez için anket deme de satışla görüş soru şeklinde sor arada fiyat konuş çaktırma yani ;)

Çok yoğun oldukları için dönüş yapamıyo olabilirler.
Ama sen tez için anket deme de satışla görüş soru şeklinde sor arada fiyat konuş çaktırma yani :KK66:
19 soru hangi birini sorayım suratıma kapatırlar :D Fiyat sormuyorum zaten ne taşıyosunuz hangi ülkelerle taşıma yapıyorsunuz deponuz kaç m2 filan.

Hadı köy konusunda yardımcı olamam, ama lojistik konusunda olabilirim. Eğer başka iller de oluyorsa özelden yazabilirsin.

Hadı köy konusunda yardımcı olamam, ama lojistik konusunda olabilirim. Eğer başka iller de oluyorsa özelden yazabilirsin.
Çok sağol canım teşekkür ederim, ama araştırmam Hadımköy'le alakalı. İstanbul'da çalışan arkadaşların filan varsa belki onlar yardımcı olabilirler.

Bu aralar en önemli derdim bu arkadaşlar ben yüksek lisans öğrencisiyim, İstanbul Hadımköy'de ofisi veya deposu olan lojistik firmalarıyla anket yapmam gerekiyor tezimi bitirebilmem için. Telefonla arıyorum tamam tamam diyorlar dönmüyorlar :KK43: Bana yardımcı olabilecek olan var mı? İşten haftaiçi izin alma şansım yok genelde de haftasonu çalışmadıklarından yüzyüze gidip konuşamıyorum. Evlilik arefesindeki şu öğrenci arkadaşınıza yardımcı olursanız duacınız olurum.
Ya bu anketleri genelde atmasyon yaparlar. Ben de bir arkadaşın tezini yapmıştım işletmeden hem de anketin dökümünü yaptığın istatistiklerini aldığın, oran kurduğun grafik çıkardığın bir pc programı vardı SPSS istatistik programı.bunu bile kullanmıştım ben ve aklımdan attım anketleri. Hani kötü örnek olmayayım da sana.

Çok sağol canım teşekkür ederim, ama araştırmam Hadımköy'le alakalı. İstanbul'da çalışan arkadaşların filan varsa belki onlar yardımcı olabilirler.
Holdingin bir kısmı istanbulda ama semt neresi bilmiyorum. Benim işim değil bu arada, eşim lojistikçi. Eğer acil değilse akşama sorayım. Bu arada kara değil deniz lojistiği. İşine yarar mı?

Ya bu anketleri genelde atmasyon yaparlar. Ben de bir arkadaşın tezini yapmıştım işletmeden hem de anketin dökümünü yaptığın istatistiklerini aldığın, oran kurduğun grafik çıkardığın bir pc programı vardı SPSS istatistik programı.bunu bile kullanmıştım ben ve aklımdan attım anketleri. Hani kötü örnek olmayayım da sana.
Ah canım keşke atmasyon yapabilsem. Ama sorular atılabilecek gibi değil bir de benim hocam fazlaca bilgili salladığımı anında anlar çakarım ondan sonra:KK53:

Holdingin bir kısmı istanbulda ama semt neresi bilmiyorum. Benim işim değil bu arada, eşim lojistikçi. Eğer acil değilse akşama sorayım. Bu arada kara değil deniz lojistiği. İşine yarar mı?
Anket soruları zaten bunlarla alakalı. Ne tür taşımacılık yapıyorsunuz? (kara, hava, deniz şıkları), depo büyüklüğünüz ne kadar ve memnun musunuz? gibi sorular ve yer seçim kriterleriyle ilgili soruları önem derecesine göre sıralama gibi sorularım var. Bugün lazım değil hemen. Akşam sorarsan çok memnun olurum.

Back
X