- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
Amin canım inşallah.Canım kolay gelsin İzmir olsaydı bir arkadaşım vardı. Ama İstanbul demişsin inşallah ödevini bitirirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallah.Canım kolay gelsin İzmir olsaydı bir arkadaşım vardı. Ama İstanbul demişsin inşallah ödevini bitirirsin
Tamam cicim senin için soracağım mutlaka. Bölümün lojistik işletmeciliği mi? Ne için lazım derse bilgi vereyim.Anket soruları zaten bunlarla alakalı. Ne tür taşımacılık yapıyorsunuz? (kara, hava, deniz şıkları), depo büyüklüğünüz ne kadar ve memnun musunuz? gibi sorular ve yer seçim kriterleriyle ilgili soruları önem derecesine göre sıralama gibi sorularım var. Bugün lazım değil hemen. Akşam sorarsan çok memnun olurum.
Yok canım, Kentsel Sistemler ve Ulaştırma Yönetimi. Çok sağol sevinçten ağlayacağım şimdiTamam cicim senin için soracağım mutlaka. Bölümün lojistik işletmeciliği mi? Ne için lazım derse bilgi vereyim.
Dur kız ağlama. Umarım işine yarar bişeyler buluruz da yaparsın ödevini.Yok canım, Kentsel Sistemler ve Ulaştırma Yönetimi. Çok sağol sevinçten ağlayacağım şimdi![]()
İnşallah çok teşekkür ederim :)Dur kız ağlama. Umarım işine yarar bişeyler buluruz da yaparsın ödevini.
Bu aralar en önemli derdim bu arkadaşlar ben yüksek lisans öğrencisiyim, İstanbul Hadımköy'de ofisi veya deposu olan lojistik firmalarıyla anket yapmam gerekiyor tezimi bitirebilmem için. Telefonla arıyorum tamam tamam diyorlar dönmüyorlarBana yardımcı olabilecek olan var mı? İşten haftaiçi izin alma şansım yok genelde de haftasonu çalışmadıklarından yüzyüze gidip konuşamıyorum. Evlilik arefesindeki şu öğrenci arkadaşınıza yardımcı olursanız duacınız olurum.
Yavrum müjde vereyim sana. Hadımköyde depoları varmış bizimkilerin. Eşim cevaplayacak ya da yönlendirecek seni.Güncellll
Allahh yasasinnn :) ozelden msj atayim yarin sana kuzum anketi o zaman Allah razi olsun.Yavrum müjde vereyim sana. Hadımköyde depoları varmış bizimkilerin. Eşim cevaplayacak ya da yönlendirecek seni.
Hadimkoy'de deposu olan tanidiklari varsa cok sevinirim.Eşim lojistik firma müdürü fakat hadımköyde depoları yok uygun olursa yardımcı olurum
Gönder halledelim cicim. Ayıp ettin.Allahh yasasinnn :) ozelden msj atayim yarin sana kuzum anketi o zaman Allah razi olsun.
Kesin olmadığı için sana yazmadım canım. Hocamla bir konuşucam ondan sonra anket için arkadaşının önerdiği yeri arayacağım daha aramadım. Firma Küçükçekmece'de hoca o yüzden olmaz diyebilir. Kesinleşince sana yazacaktımcanım
ben arkadasımla konustum halletmısın sanırım