İstanbul'da Lojistik Firmalarında Çalışan Arkadaşlar Yardım...

Anket soruları zaten bunlarla alakalı. Ne tür taşımacılık yapıyorsunuz? (kara, hava, deniz şıkları), depo büyüklüğünüz ne kadar ve memnun musunuz? gibi sorular ve yer seçim kriterleriyle ilgili soruları önem derecesine göre sıralama gibi sorularım var. Bugün lazım değil hemen. Akşam sorarsan çok memnun olurum.
Tamam cicim senin için soracağım mutlaka. Bölümün lojistik işletmeciliği mi? Ne için lazım derse bilgi vereyim.

Bu aralar en önemli derdim bu arkadaşlar ben yüksek lisans öğrencisiyim, İstanbul Hadımköy'de ofisi veya deposu olan lojistik firmalarıyla anket yapmam gerekiyor tezimi bitirebilmem için. Telefonla arıyorum tamam tamam diyorlar dönmüyorlar :KK43: Bana yardımcı olabilecek olan var mı? İşten haftaiçi izin alma şansım yok genelde de haftasonu çalışmadıklarından yüzyüze gidip konuşamıyorum. Evlilik arefesindeki şu öğrenci arkadaşınıza yardımcı olursanız duacınız olurum.

Eşim lojistik firma müdürü fakat hadımköyde depoları yok uygun olursa yardımcı olurum

canım
ben arkadasımla konustum halletmısın sanırım
Kesin olmadığı için sana yazmadım canım. Hocamla bir konuşucam ondan sonra anket için arkadaşının önerdiği yeri arayacağım daha aramadım. Firma Küçükçekmece'de hoca o yüzden olmaz diyebilir. Kesinleşince sana yazacaktım:KK60:

Back
X