istanbul'da önereceğiniz doktorlar???

neden canım sorun ne burnundaki tekrar olmak istiyorsun .ayrıca diğer ameliyatının üzerinden ne kadar gectiki

hayatımın hatasını yaptım bence :( kemiği çok kırmış kemerli olan yeri, bide kaldırmış çok tuhaf görünüyor ben düz istediğim halde bende tekrar düz yaptırmak istiyorum bide indirecek... bugün tam 5 ay oldu ama sanki yeni olmuşum gibi hassas hala şişi var tuhaf hataydı yani...

Ve buna ne kadar butce ayirdin :1rolleyes:

canım maddi kısmını hiç düşünmedim güvencem var ama bakalım nolur nolmaz...

Ben tavsiyede bulunamayacağım çünkü ben de doktor arama aşamasındayım =)
İnşallah kafana yatan bir doktor bulursun canım, ameliyat olduğun doktorun kimdi?

Arkadaşlar ben tekrar olmayı düşünüyorumda istanbulda önerebileceğiniz doktorlar var mı??? tşkler...

merhaba :) ben dr yusuf can a ameliyat oldum. burnumdan hem sağlık hemde estetik açısından oldukça da memnunum. bi çok doktorla zaten görüşeceksindir bunlar içinden dr yusuf can ile de görüşmeni tavsiye ederim. şimdiden çok geçmiş olsun

merhaba arkadaşlar ben de burun ameliyatı olmak için birkaç doktorla görüştüm. Nazmi Bayçın ile yaptırmayı düşündüm fiyat aldım 5500 TL. Uygun geldi. Daha önce Nazmi Bayçın'a burnunu yaptıran veya estetik olan varmıdır aranızda?

5 sene önce ben pendik şifa hastanesinde oldum estetik burun ameliyatı, inanılmaz rahat bi operosyondu, yani sonrası için konuşuyorum, kendimi grip gibi hissettim diyebilirim, ya doktorum mükemmeldi yada ben çok dayanıklıydım bilemiyorum ama sıradan bi dönem gibi atlattım, ne ağrı ne sanci....ki baya kemik kırılıp estetik müdahale yaptı doktorum, eski burnumda şimdiki arasında büyük fark var ve keşke daha önce yaptırsaymışım yıllarca burun kompleksi yaşamasaymışım diyorum.... doktorum hakan yenice. sanırım şuan şifa hastanesinde ama pendikte değil başka bi semtinde. çok sempatik ve canayakın bi doktordu...

burnumu gören herkez doktorun adını soruyordu bana, benden etkilenip 2 yıl önce yeğenim yaptırdı aynı yere, oda benim söylediklerimi söyledi,

"çok iyiyim, hiç ağrım yok, rahat nefes alıyorum, burnum harika görünüyor, ameliyat olmuş gibi hissetmiyorum....vsvs" ya biz çok dayanıklıyız, yada hakan bey plastik cerrahı olmayıp kbb uzmanı olmasına rağmen elleriyle mucize yaratabiliyor....

ben 2 hafta önce Dr Baris Cakira burun ameliyati oldum. Cokkk memnunum yeni burnumdan görmek isteyenler varsa albümde ekledim bakabilirsiniz. Doktorumuz cok basarili siddetle öneririm

5 sene önce ben pendik şifa hastanesinde oldum estetik burun ameliyatı, inanılmaz rahat bi operosyondu, yani sonrası için konuşuyorum, kendimi grip gibi hissettim diyebilirim, ya doktorum mükemmeldi yada ben çok dayanıklıydım bilemiyorum ama sıradan bi dönem gibi atlattım, ne ağrı ne sanci....ki baya kemik kırılıp estetik müdahale yaptı doktorum, eski burnumda şimdiki arasında büyük fark var ve keşke daha önce yaptırsaymışım yıllarca burun kompleksi yaşamasaymışım diyorum.... doktorum hakan yenice. sanırım şuan şifa hastanesinde ama pendikte değil başka bi semtinde. çok sempatik ve canayakın bi doktordu...

burnumu gören herkez doktorun adını soruyordu bana, benden etkilenip 2 yıl önce yeğenim yaptırdı aynı yere, oda benim söylediklerimi söyledi,

"çok iyiyim, hiç ağrım yok, rahat nefes alıyorum, burnum harika görünüyor, ameliyat olmuş gibi hissetmiyorum....vsvs" ya biz çok dayanıklıyız, yada hakan bey plastik cerrahı olmayıp kbb uzmanı olmasına rağmen elleriyle mucize yaratabiliyor....

Merhaba,yarın hakan bey e görüsmeye muayene olmaya gidicem. Senden operasyonla ilgili, hakan bey ile ilgili bilgi alabilir miyim . Örneğin acık teknikle mi yaptı bilgin var mı kapalı teknikle mi? Sonrasında neler yasadn heyecandan mideme kramplar giriyo şimdiden cok tşkler

Back
X