- Konu Sahibi bluekelebek
Arkadaşlar ben tekrar olmayı düşünüyorumda istanbulda önerebileceğiniz doktorlar var mı??? tşkler...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden canım sorun ne burnundaki tekrar olmak istiyorsun .ayrıca diğer ameliyatının üzerinden ne kadar gectiki
Ve buna ne kadar butce ayirdin :1rolleyes:
Arkadaşlar ben tekrar olmayı düşünüyorumda istanbulda önerebileceğiniz doktorlar var mı??? tşkler...
5 sene önce ben pendik şifa hastanesinde oldum estetik burun ameliyatı, inanılmaz rahat bi operosyondu, yani sonrası için konuşuyorum, kendimi grip gibi hissettim diyebilirim, ya doktorum mükemmeldi yada ben çok dayanıklıydım bilemiyorum ama sıradan bi dönem gibi atlattım, ne ağrı ne sanci....ki baya kemik kırılıp estetik müdahale yaptı doktorum, eski burnumda şimdiki arasında büyük fark var ve keşke daha önce yaptırsaymışım yıllarca burun kompleksi yaşamasaymışım diyorum.... doktorum hakan yenice. sanırım şuan şifa hastanesinde ama pendikte değil başka bi semtinde. çok sempatik ve canayakın bi doktordu...
burnumu gören herkez doktorun adını soruyordu bana, benden etkilenip 2 yıl önce yeğenim yaptırdı aynı yere, oda benim söylediklerimi söyledi,
"çok iyiyim, hiç ağrım yok, rahat nefes alıyorum, burnum harika görünüyor, ameliyat olmuş gibi hissetmiyorum....vsvs" ya biz çok dayanıklıyız, yada hakan bey plastik cerrahı olmayıp kbb uzmanı olmasına rağmen elleriyle mucize yaratabiliyor....