İstanbul'da oturanlar bi bakın nolur

gulsahh12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2015
29
10
38
27
Ben gozluk kullaniyorum miyopluk var gozumde.Cuma günü akşam kazayla gözlüğüm kirildi.Cumartesi de doktor muayenesi yarim günmüş, yetismedim kaç hastane gezdim sabahtan beri özel, devlet. Haseki'de varmis acil göz benim gözünü muayene eder mi acil? gitsem mi bilemedim pazartesi sinav haftam.. ağlamaktan helak oldum sinav stresi yetmezmiş gibi. talihsizligin bu kadarı. Acil de gözü muayene ediyorlar mi hani gözüne birşey batar birşey olur vs o zaman bakarlar ama bu daha farkli bi durum ya . ama benim için o kadar acil ki bu. Bilen varsa yorum atsın kızlar nolur ona gore hazirlanip gidicem

Özel hastaneye gt baksınlar. Geçen c.tesı gözume bırşey kaçtı dırek özele gıttım baktılar yanı .s

İki ozele gittim ufuk, ilgi. İkisinde de doktor yok bugün haftasonu yarim gündü dediler. Bagcilar devlet Acile gittim burada göz için acil yok haseki ve beyoglunda var dediler. Simdi benim asil sormak istedigim acilde numara vermek için gözü muayene ediyolar mu yoksa sadece gözün yaralanması vs gibi sorunlara mi bakiyolar bunu öğrenmek iistiyorum eğer bakiyosa hemen gidicem.gozluklu arkadaşlar beni anlar zaten, lütfen yardim kizlar şu an çok zor durumdayim

[QUOTEin10, post: 43545966, member: 681498"]Özel hastaneye gt baksınlar. Geçen c.tesı gözume bırşey kaçtı dırek özele gıttım baktılar yanı .s[/QUOTE]
Hangi ozele gittin büyük ihtimal 12den once gitmissindir sen

Hee onu bilmıyorum.
Arasana hastanelerı burdan yanıt bekleyceğine internette numaraları vardır.

[QUOTEin10, post: 43545966, member: 681498"]Özel hastaneye gt baksınlar. Geçen c.tesı gözume bırşey kaçtı dırek özele gıttım baktılar yanı .s
Hangi ozele gittin büyük ihtimal 12den once gitmissindir sen[/QUOTE]
Yo hayır saat 16,30 gibiydi. İşten çıkarken kaçtı. Patron direk göturdu. Yalnız sana baya uzak gıbı duruyor burası. Dayıoğlu Tıp merkezıne gttim ben.

Back
X