Istanbulda paraya önem vermeyen isini severek yapan psikiyatri yada psikolog

didadidadida

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2019
1
0
1
37
Arkadaşlar merhaba,
Anksiyete ataklarımın çok olduğu zamanda işyerinde işimi yapamaz hale geldim ve mecburen belkide bir kaçış olarak isyerimden istifa ettim. Ilk bir ay ev iyi geldi. Fakat daha sonra istifa etmenin verdiği boşluk beni çepe çevre sardı. Pişmanliklarim basladi. Herkes dayandi sen niye dayanamadin diye kendimi suclamalarim başladı.İşim olmadığı için statü kaybından dolayı özgüven eksikliğim başladı. Şımdı ise yemek filan yiyemiyorum. Zorla yiyiyorum. 2 yaşında bir oğlum var ona da yetemiyorum. Babaannesi bakiyor ve bu durum benim cok gücüme gidiyor.
Bu zamana kadar gittiğim psikolog yada psikiyatri oldu ama hepsi sorunu sahiplenmek yerine paraya önem verdi.
Istanbul da paraya önem vermeyen ,yardimci olma isteği olan gercekten işini severek yapan psikiyatri yada psikolog tavsiyeniz var mi?

Merhaba aslında bu sorunun cevabını ben de arıyorum. Evet çok fazla klinik psikolog psikiyatri var ama hep fahiş fiyatlar ve genelde elle tutulur sonuç yok. İstanbul'da iyi bir doktor varsa görmek istiyorum bende

Bende gecenlerde istanbul’da bir doktora gittim ilacimi degistirmedi , dogru duzgun soru dahi sormadi. Yani bosu bosuna verilmis bir 500₺ olarak kaldi... doktor secimi cok onemli ama bu surecte hep iyi isim yapmis kisilere gitmeme ragmen doktugum paralar hep bosa. O kadar alismislar ki iki soru sorup sonuca baglanmadan saatleri dolunca konusmayi kesip parasina bakiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…