• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Redüksiyon (embrio indirgeme) işlemi yapan doktor ve merkezler...

ruyam2014

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
16
0
6
İstanbul
Selam arkadaşlar.9 hafta önce tüp bebek tedavisi sonucu üçüzlere hamile olduğumu öğrendik.önce havalara uçtuk ama drumuz üçüzlere devam etmenin risklerini anlatınca hevesimiz kursağımızda kaldı.12.haftada birinin sonlandırılması gerekiyormuş.Çok üzgünüz ama sağlıklı iki bebek hatta tek bebek şansımız ancak bu şekilde olacakmış.Redüksiyon işlemi çok riskli ve çok deneyimli perinotolog tarafından yapılmalıymış.İstanbul'da bu işlemi yaptırmış ya da yaptıracak olan veya konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşların paylaşımlarını çok acil bekliyorum.Sadece iki haftam kaldı.şimdiden teşekkürler...

Keşke konu hakkında yazan arkadaşlar olsaydı.Araştırmalarım sonucu iki Prof hakkında iyi şeyler okuyorum.Birisi prof dr Recep Has,diğeri de Prof Dr Murat Yayla bakalım artık.Çok az sürem kaldı.Eğer konı hakkında bilgisi olan yazarsa çok sevineceğim.

Keşke konu hakkında yazan arkadaşlar olsaydı.Araştırmalarım sonucu iki Prof hakkında iyi şeyler okuyorum.Birisi prof dr Recep Has,diğeri de Prof Dr Murat Yayla bakalım artık.Çok az sürem kaldı.Eğer konı hakkında bilgisi olan yazarsa çok sevineceğim.

Ruyam naptin ? Bidaha yazmamissin bebekelr ne durumda sen ne durumdasin ben de boyle bir islem yaptirdim suan ilk haftayi atlatmayi sonrada ikinci haftayi atlatmayi umut ediyorum.

Back
X