istanbulda süper jin.op.dr Ülkü çarkman

brnh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
7.304
7.673
118
31
arkadaslar bu doktorla bır yakınım sayesınde tanıstım muhtesem bir doktor ve kadın hastalıkları uzmanı ayrı zaman da terapi gibi konsmalarıylaa hastasınıda rahatlatıyorr eger istanbulda iyi bir doktor arıyosanız kesınlıkle tavsıye ederımm

bahcelıevlerde özel bir klinik dee muayene edıo fakat dogumu da medıcana hastanesınde anlasmalı olarak yapıo bnm arkadasım benı tanıstrdı ülkü hanımla daha öneceden yüze yakında hasta götürmüş o derece memnunlar sadece bu doktor için şehirdısından gelen cok

izzettin çalışlar cad. barbaros hayrettin sk. kalyon apt. no:2/10 bahcelievler /ist

çok uzak bana :( yoksa bi ihtimal giderdim benim doktorumda cok iyi ama daha iyisi varsa neden olmasın diye dusunmustum

çok uzak bana :KK43: yoksa bi ihtimal giderdim benim doktorumda cok iyi ama daha iyisi varsa neden olmasın diye dusunmustum
vallla banada cok uzak iki vesait gidiorum ama en iyisi içinn deger kendı yakınımda doktorum vardı iyi diye gidiyodum tam iki ayımı ve bır ton paramı maf etti taki ülkü hanmla tanışana kadar gec olsun güç olmasn dedık

arkadaslar bu doktorla bır yakınım sayesınde tanıstım muhtesem bir doktor ve kadın hastalıkları uzmanı ayrı zaman da terapi gibi konsmalarıylaa hastasınıda rahatlatıyorr eger istanbulda iyi bir doktor arıyosanız kesınlıkle tavsıye ederımm

2016 aralik ayinda yogun kanama sikayeti ile gittim jin.ulku carkmana.hormonlu spiral onerdi ve takti kanamayi durdurmak icin.Ama hayatimi kabusa cevirdi.Tam 4ay kanamadan yerlerde surundum.Herdefasinda kendisine gittigimde spiral yerinde bekleyelim diyip beni yolladi.sonunda evde fenalasip capada prf.Onay Hanima gittim.spiral kanala girmis acil almam lazim dedi ve aldi.Oysa iki gun once jin.Ulku Hanim yerinde demisti.Ayrica ilk gittigimde bana da cok sicak ve ilgili davrandi fakat sikintilarim devam ediyor diye gittikce cok soguk davranir oldu.Bence hersey yolundayken degil birseyler yolunda gitmiyorken doktorun basarisi ortaya cikiyor..

2016 aralik ayinda yogun kanama sikayeti ile gittim jin.ulku carkmana.hormonlu spiral onerdi ve takti kanamayi durdurmak icin.Ama hayatimi kabusa cevirdi.Tam 4ay kanamadan yerlerde surundum.Herdefasinda kendisine gittigimde spiral yerinde bekleyelim diyip beni yolladi.sonunda evde fenalasip capada prf.Onay Hanima gittim.spiral kanala girmis acil almam lazim dedi ve aldi.Oysa iki gun once jin.Ulku Hanim yerinde demisti.Ayrica ilk gittigimde bana da cok sicak ve ilgili davrandi fakat sikintilarim devam ediyor diye gittikce cok soguk davranir oldu.Bence hersey yolundayken degil birseyler yolunda gitmiyorken doktorun basarisi ortaya cikiyor..
8 aydır gıdıyorum bır sıkıntı yasamadım

Back
X