İstanbul'da tavsiye edebileceğiniz kadın doğum uzmanı var mı?

Ddmkls

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2017
5
3
1
37
Kızlar birşey soracağım istanbulda iyi bir kadın doğum uzmanı bilen öneren varmi

Yeni uyeyim ama buraya uye olmadan once bir cok doktor tavsiye eden arkadaşları gördüm belki bu konu ile ilgili bilen varsa diye paylaşmak istedim. Bence reklama girmez

Sorun nedir ona göre ara bence.kimi problemli gebelikte çok iyi olur kimi çoğul gebelikte mesela

Anne olmak istiyorum. Yeni üye olduğum için tam çözemedim oyuzden başlık konu olayını atladım. Bir çok dr gittim ama memnun kalmadım ilk gebeliğin 8 haftada düşük ile sonuçlandı. 4vaydir deniyorum yumurtlama gününüde denk getiriyorum ama olmuyor

Anne olmak istiyorum. Yeni üye olduğum için tam çözemedim oyuzden başlık konu olayını atladım. Bir çok dr gittim ama memnun kalmadım ilk gebeliğin 8 haftada düşük ile sonuçlandı. 4vaydir deniyorum yumurtlama gününüde denk getiriyorum ama olmuyor
Dort ay cok erken bir sure.Dusukten sonra kontrolleriniz yapildiysa denemeye devam edin :)

Ovulasyon denediniz mi düşükten sonra kontrole gittinizmi temiz mi psikoloji çok.etkiliyor hem bir yıl olmayınca gitmek.gerekiyor büyük.ihtimal doktorda bunu soyleyecek

Kendi doktorum serhat sakızı öneririm. Bakırköyde muayenehanesi.

Yeditepe üniv.hastanesinde Gazi Yıldırımı gözüm kapalı tavsiye ederim harika bir doktordur mutlaka arastırmanızı tavsiye ederim.

Back
X